ببخشید دقیقا نمیدونم چطوری تیکه تیکه متن پاسخ بدم کلا یه سره فقط میزنم.. برا همین بدون قرار دادن نقل قول جواب میدم
اره دقیقا میتونه خیلی طولانی باشه...
ممنونم از مثالت که قشنگ و واضح بود خیلی هم زیبا (:
ولی systemd منم نگفتم جاسوسی شاید بد نوشتم نمیدونم ولی درسته بخاطر همینش
، ولی kde با یه جستوجوی ساده که مثلا جاسوسی kde از کاربران و اینجور چیزها بزنید هستش به انگلیسی که اکثرا هم مال همین یک سال اخیر ایناس و جدید هستش حتی برام جالب بود یبار به یه انجمن دیدم رفتم و فک کنم یه انجمن یه توزیع آرچ بیس بود که systemd نداشت که حتی برنامه نویس های اون توزیع هم در بحث مشارکت داشتند...(فک کنم توزیع artix بود) حالا در انجمن و جاهای زیادی دیدم بحث شه ولی برای نمونه همین artix که گفتم الان نخوندم قبلا خونده بودم الان پیداش کردم اگه اشتباه نکنم هم اینم آدرسش
https://forum.artixlinux.org/index.php?PHPSESSID=k4iivbau0oepogp8tl9bs9q30p&topic=1412.0
وگرنه از بدم بیاد از kde نمیگم و واقعا هم kde یه محیط کاملا قشنگ کاربردی و سبکی هستش ولی با اینهمه بحث ها در انجمن ها و... و مخصوصا دیدن جواب تیم kde که «میخوای نصب نکن!» و برام قابل فهم نیست یکم..
بله درسته یکم وسواس خرج میدم البته خیلی بیشتر از یکم چون هدف من از گنو/لینوکس یه سیستم عامل پاک هستش نه اینکه از ویندوز بیام برم تو یه سیستم عامل که خیلی خیلی چیز هاش از مشکوک بودن و دور زدن کاربر گرفته باشه حتی حاضرم BSD که تاحالا نصبش نکردم و نمیخوام بکنم نصب کنم ولی مطمئن باشم ازش ... (بد برداشت نشه منظورم نیست حتما لینوکس اینطوره)
آها پس کلا نتیجه گیریش که از همه حرف های شما گرفتم اینه که نرم افزار آزاد اگه کسی کاری کنه که خوب نباشه توسط همه میتونه بررسی شه که قطعا اگه یکی از این نرم افزار های معروف لو برن که کاری انجام میداده خیلی بد تموم میشه براش و پخش میشه دیگه..
منم ولی فک کنم درسته اینکه از سازنده برنامه های ردهت مثل Networkmanager استفاده نکنم فک کنم درسته یه جور عذاب دهی فقط و نرم افزار آزاده دیگه حالا هرچیش بد نیس همون systemd هم فقط بخاطر یه مورد هاش گیر میدن فقط.. ولی قصدمم اینه رواج استفاده از توسعه دهندگان خوب درکل بهتره.. (یکم زیادی شعاری شد) ولی هرطور فکر میکنم نمیتونم قبول کنم محصولات NSA
دقیقا آقای دانیال بهزادی قشنگ گفتید (: ممنونم
دقیقا مام ولی دعا میکنیم اینطور نباشه که نه دستی باشه نه چیزی حالا با اینکه همه یهو تغییر کنن که systemd هم فراگیر شد کلا..(البته بخاطر خوب بودنش هم هست)
درسته فک نکنم نفهم باشن ولی ما که بحث میکنیم جای خود داریم چه برسه اونا ندونند که چیکار میکنن!
ولی حالا میشه احتمالش هم داد جدا از قانون و هرچی پول خیلی کارا میکنه با بعضی چیزا/: (فقط یه احتمال)
ولی رائفی پور هم اره بعضی موقع چیزای شاخدار درمورد «اینترنت» گفت که در اون لحظه من به شبکه تور هم شک کردم
امیدواریم که اینطور نباشه و روش دوم برا منم که برنامه نویسی نکردم قفله ((: (همه میان گنو/لینوکس برا این چیزا مام اینطور هنوز #عجب) و ممنونم از جمع بندیت ((: «آدرسی که دادی خیلی محتواش سنگین بود»