0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
sudo apt install nmap[sudo] password for mamad: mamad is not in the sudoers file. This incident will be reported.
usermod mammad --append --groups sudo
خب نیستی دیگه. نمیتونی حلش کنی. مدیر سامانه میتونه اینجوری حلش کنه:کد: [انتخاب]usermod mammad --append --groups sudo
# usermod mammad --append --groups sudobash: usermod: command not found
توزیعت چیه؟ usermod جزو بستهٔ passwd است.
برای یه راه نه چندان خوب میتونی فایل /etc/sudoers رو فک کنم ویرایش کنیاگه با ویرایشگر vi آشنایی دارید ببینید دستور visudo کار میکنه یا نه
whereis usermod
سعی کنید تا میشه فایل sudoers رو تغییر ندید.خروجی دستور زیر چیه؟کد: [انتخاب]whereis usermodعحیبه که این دستور کار نمیکنه.
usermod: /usr/sbin/usermod /usr/share/man/man8/usermod.8.gz
نقلقول از: دانیال بهزادی در 22 خرداد 1400، 03:20 بظتوزیعت چیه؟ usermod جزو بستهٔ passwd است.دبیان ۱۰پکیج نصبهنقلقول از: مرتضی . م در 22 خرداد 1400، 03:30 بظبرای یه راه نه چندان خوب میتونی فایل /etc/sudoers رو فک کنم ویرایش کنیاگه با ویرایشگر vi آشنایی دارید ببینید دستور visudo کار میکنه یا نهنه والا نمیدونم چیه
نقلقول از: mamadism در 22 خرداد 1400، 04:00 بظنقلقول از: دانیال بهزادی در 22 خرداد 1400، 03:20 بظتوزیعت چیه؟ usermod جزو بستهٔ passwd است.دبیان ۱۰پکیج نصبهنقلقول از: مرتضی . م در 22 خرداد 1400، 03:30 بظبرای یه راه نه چندان خوب میتونی فایل /etc/sudoers رو فک کنم ویرایش کنیاگه با ویرایشگر vi آشنایی دارید ببینید دستور visudo کار میکنه یا نهنه والا نمیدونم چیهvim یک ویرایشگر متنه ! خیلی قدره اما به نظر من کار باهاش رو بتونی یاد بگیری خیلی عالیه ! و میتونی باهاش از این طریق فایلو ادیت کنی و ببینی که مشکلت حل میشه یا نه !
نقلقول از: sameet در 22 خرداد 1400، 09:33 بظنقلقول از: mamadism در 22 خرداد 1400، 04:00 بظنقلقول از: دانیال بهزادی در 22 خرداد 1400، 03:20 بظتوزیعت چیه؟ usermod جزو بستهٔ passwd است.دبیان ۱۰پکیج نصبهنقلقول از: مرتضی . م در 22 خرداد 1400، 03:30 بظبرای یه راه نه چندان خوب میتونی فایل /etc/sudoers رو فک کنم ویرایش کنیاگه با ویرایشگر vi آشنایی دارید ببینید دستور visudo کار میکنه یا نهنه والا نمیدونم چیهvim یک ویرایشگر متنه ! خیلی قدره اما به نظر من کار باهاش رو بتونی یاد بگیری خیلی عالیه ! و میتونی باهاش از این طریق فایلو ادیت کنی و ببینی که مشکلت حل میشه یا نه !ویم نه وی ای
Thinkpad-e530:~$ su -Password: root@Thinkpad-e530:~# apt install app
باسلاممن تو دبیان اینجوری عمل میکنم.نمیدونم چقدر درسته کد: [انتخاب]Thinkpad-e530:~$ su -Password: root@Thinkpad-e530:~# apt install app
sudo apt install application