سلام دوستان
خیلی وقتی هست که درباره مرورگر بریو خیلی شنیدم. مرورگر هم با بسته های اسنپ نصب کردم...
حالا میخوام کلا بسته های اسنپ رو بردارم و بریو هم پاک کنم. میخواستم ببینم راهی هست که از wallet که روش ست هست بک آپ بگیرم و با ریپازیتوری اصلی نصبش کنم؟؟
سوال دیگه هم که داشتم اینه که آیا روش نصبی که با ادد کردن ریپازیتوریش گفته ( اضافه کردن کلید pgg و ریپازیتوری لیست) امن هست و امنیتش نداره. این که به خود ریپازیتوری اصلی apt اضافه نشده نشون نمیده که تایید نشده؟؟
wallet و تنظیماتش احتمالا توی هوم خودتون قرار داره. بعید میدونم با پاک کردن خود مرورگر، تنظیماتش هم پاک بشه.
دنبال یه دایرکتوری با اسمی شبیه اسم مرورگر یا سازندهی اون (Brave Software, Inc) بگردید.
توی دایرکتوریهای config. و local. رو هم بگردید.
درباره روش نصب باید ببینید اون چه برنامهای هست. برای مثال docker آخرین نسخه پایدار اون توی یه مخزن جدا برای دبیان وجود داره. نسخهای که توی خود مخازن دبیان وجود داره، از نسخه پایداری که توی خود مخازن docker وجود داره، قدیمیتره. ولی بعید میدونم اضافه کردن مخازن docker مشکلی پیش بیاره. ولی مطمئن نیستم.
برای brave هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. چون فکر کنم توی مخزنش، فقط فایل deb. مربوط به brave وجود داره.
ولی نمیدونم چرا وارد مخازن دبیان نمیشه.