0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
درود !قصد دارم از شما یک نظری پرستمبرای این که بدونم بعد از اوبونتو روی چه توزیع لنوکسی سوییچ کنم و ازش استفاده کنم .اهدافم :یک لینوکس بروزیک لینوکس خوب برای برنامه نویسیو ...
نقلقول از: sameet در 23 خرداد 1400، 02:44 بظدرود !قصد دارم از شما یک نظری پرستمبرای این که بدونم بعد از اوبونتو روی چه توزیع لنوکسی سوییچ کنم و ازش استفاده کنم .اهدافم :یک لینوکس بروزیک لینوکس خوب برای برنامه نویسیو ...خود اوبونتو خوبه. اکثر توزیع ها به روزرسانی قابل قبولی دارن. چرا می خواین از اوبونتو مهاجرت کنید؟
فکر میکنم Endeavouros گزینه به روز و خوبی باشه.در واقع همون آرچه، اما فرایند نصب رو با اینستالر calamares انجام میده و یه نرمافزار welcome هم درونش برای کمک به کاربران تازه وارد گنجانده شده.
نقلقول از: mrostd در 23 خرداد 1400، 03:39 بظفکر میکنم Endeavouros گزینه به روز و خوبی باشه.در واقع همون آرچه، اما فرایند نصب رو با اینستالر calamares انجام میده و یه نرمافزار welcome هم درونش برای کمک به کاربران تازه وارد گنجانده شده.واقعا همون ارچه ؟؟؟ ایا تجربش کردید ؟
نقلقول از: sameet در 23 خرداد 1400، 04:02 بظنقلقول از: mrostd در 23 خرداد 1400، 03:39 بظفکر میکنم Endeavouros گزینه به روز و خوبی باشه.در واقع همون آرچه، اما فرایند نصب رو با اینستالر calamares انجام میده و یه نرمافزار welcome هم درونش برای کمک به کاربران تازه وارد گنجانده شده.واقعا همون ارچه ؟؟؟ ایا تجربش کردید ؟منظورم از «همون آرچه» اینه که یه توزیع سوا اما با فلسفهٔ KISS هست که سعی کرده اینستالر و نرمافزار welcome و یه سری ابزار که قطعاً نیاز خواهند شد (مثل yay) رو در خودش بگنجونه، و البته مثل مانجارو خیلی از آرچ فاصله نگیره.تجربهش کردم و توزیع کنونیمه.
نقلقول از: sameet در 23 خرداد 1400، 02:44 بظدرود !قصد دارم از شما یک نظری پرستمبرای این که بدونم بعد از اوبونتو روی چه توزیع لنوکسی سوییچ کنم و ازش استفاده کنم .اهدافم :یک لینوکس بروزیک لینوکس خوب برای برنامه نویسیو ...سلام. منجارو. سؤالی نیست؟ (:
هر توزیع معروف دیگه ای که توی این انحمن و یا هر انجمن دیگه ای نمی کوبوننش! :|
نقلقول از: آرمان اسماعیلی در 23 خرداد 1400، 05:27 بظنقلقول از: sameet در 23 خرداد 1400، 02:44 بظدرود !قصد دارم از شما یک نظری پرستمبرای این که بدونم بعد از اوبونتو روی چه توزیع لنوکسی سوییچ کنم و ازش استفاده کنم .اهدافم :یک لینوکس بروزیک لینوکس خوب برای برنامه نویسیو ...سلام. منجارو. سؤالی نیست؟ (:یک کلمه خلاه کردید ! سوالی نیست !