انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو در کنار وینوز 10 efi وقتی که در سیستم سه تا هارد داریم  (دفعات بازدید: 1863 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hossein.hosseini3333

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام
وقت همگی بخیر
دوستان من یه مشکل خیلی اساسی دارم . توی سیستمه من 3 تا هارد نصبه . یه هارد 256 اس اس دی ( که ویندوز 10 روش نصبه و 60 گیگشم ان الوکیت کردم برای نصب اوبونتو ) ، یک هارد 128 اس اس دی دیگه نصبه ، و یه هارد 500 ساتا .
ویندوز در حالته efi نصب شده . حالا وقتی اوبونتو رو نصب میکنم . اولش همه چی اوکیه بعد از ری استارت اول منوی گراب بالا میاد و همه چی اوکیه . اما اگه فقط یه بار برم توی وینوز دیگه از سری بعد منوی گراب بالا نمیاد و یه راست سیستم میره توی ویندوز .
با  بوت لایو که اوبونتو رو بالا میارم و میرم داخل اوبونتو با بوت ریپیر دوباره همه چی اوکی میشه اما بازم به محض اینکه میرم داخل ویدوز بازم منو گراب خراب میبشه .
یه بارم با gparted امتحان کردم از اون فضای آن الو کیت unalocate)شده ، داخل بوت لایو یه فضای 500 مگابایت برای efi درست کردم و flag بوت و esp بهش دادم ، ولی بازم مشکلم حل نشد .
واقعا دیگه نمیدونم چی کنم .

ممنون میشم کمکم کنید .

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
من دقیقا راه حلی برای این مشکل ندارم؛ ولی اینو میدونم که به دلیل غیر استاندارد بودن ویندوز، این مشکلات طبیعیه. فقط می خوام یه نکته رو بگم. ssd نوعی هارد نیست که بگیم هارد از نوع ssd .ssd و هارد جدا از هم هستن و هر کدوم یه نوع از حافظه هستن. پس به جای اینکه بگید ۳ تا هارد دارید بگید ۳ تا حافظه دارید.
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
سلام
وقت همگی بخیر
دوستان من یه مشکل خیلی اساسی دارم . توی سیستمه من 3 تا هارد نصبه . یه هارد 256 اس اس دی ( که ویندوز 10 روش نصبه و 60 گیگشم ان الوکیت کردم برای نصب اوبونتو ) ، یک هارد 128 اس اس دی دیگه نصبه ، و یه هارد 500 ساتا .
ویندوز در حالته efi نصب شده . حالا وقتی اوبونتو رو نصب میکنم . اولش همه چی اوکیه بعد از ری استارت اول منوی گراب بالا میاد و همه چی اوکیه . اما اگه فقط یه بار برم توی وینوز دیگه از سری بعد منوی گراب بالا نمیاد و یه راست سیستم میره توی ویندوز .
با  بوت لایو که اوبونتو رو بالا میارم و میرم داخل اوبونتو با بوت ریپیر دوباره همه چی اوکی میشه اما بازم به محض اینکه میرم داخل ویدوز بازم منو گراب خراب میبشه .
یه بارم با gparted امتحان کردم از اون فضای آن الو کیت unalocate)شده ، داخل بوت لایو یه فضای 500 مگابایت برای efi درست کردم و flag بوت و esp بهش دادم ، ولی بازم مشکلم حل نشد .

ممنون میشم کمکم کنید .
مشکل از ویندوزد هست فکر میکنم ویندوزد هر دفعه که اجرا میشه کل تنظیمات گراب رو بر میداره و بعد بوت لودر خودش رو تنظیم میکنه
بایوس رو نگاه کردید‍؟ شاید بشه از اونجا کاری کرد
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
برید از طریق uefi اولویت اوبونتو رو بالاتر از ویندوز قرار بدید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

• Newbie
  • *
داخل efi در بایوس اصلا بوت اوبنتو وجود نداره .

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
داخل efi در بایوس اصلا بوت اوبنتو وجود نداره .

گراب چی ؟
اگه تو دوتا حافظه جدا است اونی که اوبونتو نصبه رو اول بزار
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
توی ویندوز EasyBCD رو نصب کن و با اون، فهرست بالا اومدن رو دوباره بساز.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین lord1001m

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
سلام
وقت همگی بخیر

ممنون میشم کمکم کنید .

من یه مشکل اینجوری داشتم که از قسمت بوت پریرویتی اول ابونتو گذاشتم حل شد

• Newbie
  • *
مشکل اینه اصلا اوبونتو داخل بوتها نیست .

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
مشکل اینه اصلا اوبونتو داخل بوتها نیست .

توی ویندوز EasyBCD رو نصب کن و با اون، فهرست بالا اومدن رو دوباره بساز.
با این تونستید؟

• Newbie
  • *
سلام
ممنون از توجه تون
نه متاسفانه نتونستم .توی منوی بوت هاش اصلا اوبونتو رو نمیشناسه .
فقط بوت لودر ویندوز هست توی منوش.

آفلاین lord1001m

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
اگه UEFI هستی زمانی که ابونتو نصب میکنید پارتیشنefiهم میسازید؟(اگه نمیسازید باید یک پارتیشن 200مگی جدا کنید وefiزو انتخاب کنید) اگه میسازید باید بعدش رو همون پارتیشن بزنید و بوت لودرت انتخاب کن همونجا
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1400، 02:18 ب‌ظ توسط lord1001m »

آفلاین Dragon-

• *
خروجی دستورات زیر رو بزارید. موقع گذاشتن از تگ کد استفاده کنید تا متن درست نمایش داده بشه.(علامت # داره)

lsblk
ls -R /boot/efi/EFI

• Newbie
  • *
سلام
ممنون از توجه تون .
این دستور رو دراوبونتو لایو اجرا کنم ؟

آفلاین Dragon-

• *
دومی رو باید توی اوبونتویی که نصب کردید، انجام بدید.
البته با اوبونتو زنده هم میشه انجام داد. به شرطی که با chroot به سیستمی که نصب کردید، وصل بشید.