سلام دوستان.
من تازه اوبونتو رو نصب کردم و داخل روت کردن در ترمینال مشکل دارم. دستور su رو که میزنم از من رمز میخواد و رمز رو میزنم اما ارور authenitication failure رو میده. موقع نصب کردن از من رمز unix و اطلاعات بدرد نخور دیگری مثل نام و home phone ازم خواست. الان که میخوام رمز رو تغییر بدم رمز unix رو ازم میخواد میزنم و همین ارور رو میده. ممنونم میشم کمکم کنید
وقتی su رو همینجوری میزنید، سعی میکنه وارد کاربر روت بشه و رمز اون رو میپرسه. به طور پیشفرض، توی اکثر توزیعها، کاربر روت رمزی نداره و همینجوری نمیشه وارد شد. باید اول برای کاربر روت رمز تعیین کنید.
احتمالا این رمزی که میزنید، رمز خودتون هست و مشخصه چرا اون خطا رو دریافت میکنید.
چه توزیعی رو نصب کردید؟
موقعی که میخواهید رمز رو تغییر بدید، اول رمز فعلی رو میگیره و بعدش رمز جدید رو وارد میکنید. حواستون باشه وقتی رمز رو وارد میکنید، چیزی دیده نمیشه اما داره کار میکنه. اگه هم از کلیدهای num lock برای اعداد استفاده میکنید، مطمئن باشید که num lock روشن هست. یهبار هم با کلیدهای بالای صفحه امتحان کنید. حواستون به caps lock هم باشه.
sudo اصلا کار نمیکنه یا اینکه وجود نداره
یعنی چی؟ یعنی وقتی sudo میزنید، یه خطایی میده و کار نمیکنه؟ یا اینکه رمز رو میگیره ولی میگه اشتباهه؟ یا اینکه رمز رو از شما میگیره ولی بعدش میگه دسترسی استفاده از sudo ندارید؟ یا اینکه اصلا دستور sudo وجود نداره.
خروجی دستور زیر رو اگه میتونید بفرستید.
whereis sudo
موقع فرستادن توی انجمن، از تگ کد استفاده کنید تا متن درست نمایش داده بشه. (علامت # داره)
میتونید از سرویس pastebin انجمن هم استفاده کنید. برای این کار، بالا توی کادر نارنجی رو ببینید.