کلا عملیات نوشتن روی فایلسیستمهای ntfs با لینوکس این احتمال رو داره که اطلاعات رو خراب کنه. ولی اینو نمیگم که حتما این اتفاق میوفته یا اینکه بعد از چند بار اینجوری میشه. ممکنه شما ۱۰۰۰ بار روی اون پارتیشن بنویسید و مشکلی پیش نیاد ولی دفعه ۱۰۰۱ یه اتفاقی بیوفته.
نمیگم که این اتفاق حتمی هست. خودم هم قبلا از طریق لینوکس روی پارتیشنهای ntfs چیز نوشتم و مشکلی هم پیش نیومد.اینکار هارد رو خراب نمیکنه، ممکنه اطلاعات رو خراب کنه.
من آرشیو میکنم پس خراب شدن دیتا یعنی همه چی. همین یک دلیل کافیه لینوکس رو برای همیشه کنار بگذارم. الان متوجه میشم چرا لینوکس نتونسته بعد این همه سال جای ویندوز رو بگیره.
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون.
مشکل گنو/لینوکس نیست اون فرمت انحصاری است که مهندسی معکوس شده از نظر من فرمت های گنو/لینوکسی خیلی بهترند ولی چون فرمت انحصاری است دوستان دارند این رو می گند که شما بدونید این مشکل چیز شایعی نیست ولی احتمالش هم هست شما از غرمت های گنو/لینوکسی استفاده کن با خیال راحت ازش استفاده کن و هیچ مشکلی هم برای اطلاعات پیش نمیاد
گنو/لینوکس از همون اول هیچ قصد گرفتن جای دیگران رو نداشته این قصد ها مال شرکت هایی است که دنبال پول هستند پول ولی گنو/لینوکس از اول برای ازادی نرم افزار ساخته شده و تا وقتی تازه کار ها این موضوع رو درک نکنند به دنبال بهانه و دلیل هستند که برند
دقیقا مثل شما شما اول با مطالعه از منابع معتبر این موضوعات رو درک کنید اجازه همچین حرفی رو به خودتون نمی دید