انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل پارتیشن بندی (حل شد)  (دفعات بازدید: 1061 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mirzaie

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
مشکل پارتیشن بندی (حل شد)
« : 03 امرداد 1400، 01:24 ق‌ظ »
سلام و خسته نباشید من مشکلی در بخش پارتیشن بندی دارم من هنگام نصب کردن ubuntu زدم کلا هارد رو پاکسازی کردم و یادم نبود که باید توی اون بخش پارتیشن بندی رو درست کنم الان مشکلی که من دارم این هست که کل حافظه من که میشه 500گیگ رو اختصاص داده به سیستم و کلا نمیتونم این 500گیگ رو تقسیم بندی کنم .
« آخرین ویرایش: 07 امرداد 1400، 05:38 ب‌ظ توسط mirzaie »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
پاسخ : مشکل پارتیشن بندی
« پاسخ #1 : 03 امرداد 1400، 09:47 ق‌ظ »
سلام و خسته نباشید من مشکلی در بخش پارتیشن بندی دارم من هنگام نصب کردن ubuntu زدم کلا هارد رو پاکسازی کردم و یادم نبود که باید توی اون بخش پارتیشن بندی رو درست کنم الان مشکلی که من دارم این هست که کل حافظه من که میشه 500گیگ رو اختصاص داده به سیستم و کلا نمیتونم این 500گیگ رو تقسیم بندی کنم .
مشکلتون بازیابی فایل ها هست یا فقط اضافه کردن پارتیشن ؟
اگه فقط اضافه کردن پارتیشن هست باید با همون فلشی که نصب کردید اوبونتو زنده رو بوت کنید بعد قسمت برنامه های اون با جی پارتد پارتیشن درست کنید فقط دقت کنید دوباره همه چیز رو فرمت نکنید :)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #2 : 03 امرداد 1400، 10:11 ق‌ظ »
برای اینکار به یه لینوکس زنده نیاز دارید. همون فلشی که باهاش اینکار رو کردید، مناسب هست.
بعد که با اون کامپیوتر رو بوت کردید، می‌تونید با gparted یا gnome disks پارتیشن‌ اضافه کنید. البته حواستون باشه هارد رو توی اون منو انتخاب کنید. نه فلشی که کامپیوتر باهاش بوت شده. اشتباهی چیزی رو فرمت یا پاک نکنید.

بعد که پارتیشن رو اضافه کردید، یه فایل‌‌سیستم (فرمت) هم برای اون انتخاب کنید. اگه برای استفاده توی ویندوز هست، ntfs بهتره. برای خود لینوکس، ext4 گزینه مناسبی هست.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین mirzaie

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
« پاسخ #3 : 07 امرداد 1400، 03:25 ب‌ظ »
ممنون از راهنمایتون مشکل درست شد نحوه نصب تم و آیکن هم روی اوبنتو رو هم میشه کمی توضیح بدید من هم تم و آیکن رو نصب کردم ولی اعمال نمیشه یا من درست نصب نمیکنم اگه امکان اره کمی هم در مورد این هم کمی توضیح بدید.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #4 : 07 امرداد 1400، 04:00 ب‌ظ »
توی یه موضوع دیگه اینو بپرسید.
حالا که مشکل حل شده، یه (حل شد) به عنوان موضوع اضافه کنید. برای اینکار، ارسال اول رو ویرایش کنید و توی اونجا عنوان رو تغییر بدید.
میدونید که زکات علم نشر آن است