من امروز رفتم تا فدورا 34 رو دانلود و امتحان کنم به این پیام تو سایتش برخوردم منظورش چی دقیقا ؟
با دانلود نرم افزار فدورا، شما تصدیق می کنید که همه موارد زیر را درک می کنید: نرم افزار و اطلاعات فنی فدورا ممکن است تحت قوانین اداره صادرات ایالات متحده ("EAR") و دیگر قوانین ایالات متحده و خارجی قرار داشته و ممکن است صادر نمی شود، مجددا صادر می شود یا انتقال (a) به هر کشور ذکر شده در کشور گروه E: 1 در ضمیمه شماره 1 به بخش 740 از EAR (در حال حاضر، کوبا، ایران، کره شمالی، سودان و سوریه)؛ (ب) به هر مقصد ممنوعه یا هر کاربر نهایی که از سوی هر آژانس فدرال ایالتی ایالات متحده از شرکت در معاملات صادراتی ایالات متحده ممنوع شده است؛ یا (c) برای استفاده در ارتباط با طراحی، توسعه یا تولید سلاح های هسته ای، شیمیایی یا بیولوژیکی، یا سیستم های موشک، وسایل نقلیه موشکی، یا موشک های صدایی، و یا سیستم های ناوبری هواپیما. اگر در یکی از این کشورها قرار دارید یا در غیر این صورت با این محدودیت ها، نرم افزار Fedora یا اطلاعات فنی شما را دانلود نکنید، ممکن است نتوانید دانلود کنید. شما ممکن است نرمافزار فدورا یا اطلاعات فنی را به افراد یا واحدهای واقع در یکی از این کشورها ارائه ندهید یا در غیر این صورت به این محدودیتها اعمال شود. شما همچنین مسئول تطبیق با الزامات قانون خارجی مربوط به واردات، صادرات و استفاده از نرم افزار فدورا و اطلاعات فنی مسئول هستید.
بعد یک سوال دیگه مخازن فدورا برای ایران تحریمه ؟
با لحاظ بسته ها آیا همه ی بسته های ابونتو تو فدورا پیدا میشه ؟