انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فایرفاکس ۴۶ میلیون کاربر خود را طی سه سال گذشته از دست داده است.  (دفعات بازدید: 3274 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sameet

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 901
  • وبمستری به سبک سامیت
اینکه چون از یه نرم‌افزاری خوشمون میاد، هر کی بدش رو بگه به خنگ بودن متهمش کنیم اصلا در شان اعضای این گروه نیست.
در مورد فایرفاکس باید بگم که خیلی دوست دارم مرورگر پیش‌فرضم باشه ولی همیشه بعد از یکی دو ساعت کار باهاش منصرف میشم و برمی‌گردم به کرومیوم. کل رم سیستم رو می‌خوره با اینکه واسه سبک موندنش افزونه‌ای هم روش نصب ندارم یا غیرفعال کردم ولی باز کل منابع سیستم رو مصرف می‌کنه. کاش این مشکلش برطرف میشد.
کاملا درست هیچ کسی توی این انجمن چنین قصدی نداشته اگه هم داشته شان و شعور خودش رو میرسونه :)
این حرف شما منو یاد کروم میندازه !
یک زمانی به اون میگفتیم رم زیادی مصرف میکنه !
وبمستری به سبک سامیت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ولی دیگه خیلی سنگین شد من با ده تا تب و یه ترمینال رو دو تابرنامه ی دیگه راحت ۶ گیگ رم مصرف میکنم .
این مشکل قطعاً از جای دیگه‌ای غیر از مرورگره. من که تعداد زبانه‌های بازم گاهی سه‌رقمی مي‌شه هم بالای ۱ گیگابایت مصرف ندارم برای فایرفاکس!

اینکه چون از یه نرم‌افزاری خوشمون میاد، هر کی بدش رو بگه به خنگ بودن متهمش کنیم اصلا در شان اعضای این گروه نیست.
قضیه اصلاً خوش اومدنم نیست. من هم از خیلی چیزهای فایرفاکس خوشم نمی‌آد، ولی در حال حاضر، فایرفاکس آخرین سنگر وب آزاده. اگه سهمش از این هم کم‌تر بشه، بلایی ده‌ها بار بدتر از بلایی که مایکروسافت با اینترنت اکسپلورر سر وب آورد، بر وب نازل می‌شه.
« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1400، 12:58 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sameet

• Hero Member
  • *
  • وبمستری به سبک سامیت
نقل‌قول
این مشکل قطعاً از جای دیگه‌ای غیر از مرورگره. من که تعداد زبانه‌های بازم گاهی سه‌رقمی مي‌شه هم بالای ۱ گیگابایت مصرف ندارم برای فایرفاکس!
خوب شما تنظیمات خواصی رو اعمال کردید که حتی یک گیگ هم مصرف نمیکنه ؟؟؟ خیلی عجیبه
وبمستری به سبک سامیت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نه. بدون هیچ تنظیم خاصی و تازه با ۷ تا افزونهٔ فعال و ۵ تا افزونهٔ غیرفعال با حدود ۵۰ تا زبونهٔ باز، اینه وضعیت (عکس)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
۳ رقمی؟؟!! :o فکرکنم منظورتون ۲ رقمی بوده. چون اینجوری شما حداقل ۱۰۰ تا زبانه باز کردید. توی این حالت اصلا چجوری میشه فهمید کدوم مال چه موضوعی هست.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
۳ رقمی؟؟!! :o فکرکنم منظورتون ۲ رقمی بوده. چون اینجوری شما حداقل ۱۰۰ تا زبانه باز کردید. توی این حالت اصلا چجوری میشه فهمید کدوم مال چه موضوعی هست.
نه، همون سه‌رقمی. افزونه‌هایی برای گروه‌بندی زبانه‌ها وجود داره.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
نه، همون سه‌رقمی. افزونه‌هایی برای گروه‌بندی زبانه‌ها وجود داره.
چه خوب دنبال همچین چیزی هستم اسمش چیه ؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
مال من با ۱۶ زبانه باز و ۴ افزونه فعال ۱ گیگ مصرف می کنه
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین sameet

• Hero Member
  • *
  • وبمستری به سبک سامیت
نه. بدون هیچ تنظیم خاصی و تازه با ۷ تا افزونهٔ فعال و ۵ تا افزونهٔ غیرفعال با حدود ۵۰ تا زبونهٔ باز، اینه وضعیت (عکس)
میشه بگید این تنظیمات رو روی چه حالتی گذاشتید ؟

وبمستری به سبک سامیت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
یکی از بهترین‌ها: https://addons.mozilla.org/fa/firefox/addon/simple-tab-groups

(عکس)

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
یکی از بهترین‌ها: https://addons.mozilla.org/fa/firefox/addon/simple-tab-groups

(عکس)
ببخشید فکر نمی کنم ارزش سوال جداگانه رو داشته باشه
چطور باید دسته بندی کنم با راست کلیک دسته بندی می کنم جدا جدا است و می خوام دسته های جمع شو باشن

آفلاین alitoos23

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132

به حق چیزایی ندیده  :o
دارم شاخ در میارم ::)

آفلاین sameet

• Hero Member
  • *
  • وبمستری به سبک سامیت
وبمستری به سبک سامیت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چطور باید دسته بندی کنم با راست کلیک دسته بندی می کنم جدا جدا است و می خوام دسته های جمع شو باشن
متوجه نشدم

خب این بنده خدا که ۲۱۲ مگابایت بیش‌تر مصرف نکرده!
(توی پرانتز توصیه می‌کنم DRM رو خاموش کنی. توضیح بیش‌تر)

آفلاین sameet

• Hero Member
  • *
  • وبمستری به سبک سامیت
نقل‌قول
خب این بنده خدا که ۲۱۲ مگابایت بیش‌تر مصرف نکرده!
(توی پرانتز توصیه می‌کنم DRM رو خاموش کنی. توضیح بیش‌تر)

درست الان متوجه شدم این مورد رو !
در مورد دی ار ام خیلی جالب بود. خلاصه غیرفعالش کردم.
وبمستری به سبک سامیت