درود !
اینم یک موضوعی هست که بعضی دوستان شاید دوستش داشته باشن
اگه برنامه ای نوشتید ( دسته زبان های برنامه نویسی ) که قصد دارید اون رو اجرا کنید منطقا به فکرتون میرسه ترمینال رو نصف کنید و ...
اما ویم این قابلیت رو داره حتی با عنواع اسپلیت ها در چهار جهت .
( عکس )
شما بخش ( کد ها , فایل منیجر , ترمینال در سمت چپ و بخش ارور ها رو درسمت راست ) مشاهده میکنید .
اما کامند ها:
اجرای ترمینال در مکان پیشفرض :
:terminal
اجرای ترمینال در پایین صفحه :
:below terminal
اجرا در سمت راست :
below vertical terminal
ترمینال کامند های مختلفی میگیره که شما متونید بهش بدید اما این ها در مورد دسترسی به ترمینال بود ولی اگه خواستید بیشتر درموردش بدونید میتونید این دستور رو بزنید :
:help terminal
من برای خودم چندین کامندشو شورتکات کردم که بهشون دسترسی بهتری داشته باشم . بعضی این شورت کات هارو توی ویم ارسی من میتونید ببینید .
https://github.com/smsameet/vimrcاگه هم قصد داشته باشید برنامتون رو اجرا کنید :
برای اینکه بتونید جدا از pylint به ارور هاتون دسترسی داشته باشید
اگه از پایتون استفاده میکنید قطعا pylint رو ارور یابی کد هاتون نصب دارید . میتونید با این کامند دسترسی ارور های برنامتون رو دقیق تر مطالعه کنید .
:Errors
اما اگه از زبان های دیگه ای استفاده میکنید ( مثلا جاوا اسکریپت ) باید دنبال یک لینتر برای اون زبان باشید ( من جدا از پایتون سی هم دیدم )
با شرایطی که دارید یکی از این لینتر ها رو نصب کنید و این دستور رو دوباره بزنید میتونید ارور هاتون رو ببینید .
و بلاخره نکات دیگه ...
این چند وقته دیگه ویم رو بی مزه کردم از بس درموردش چیزی گفتم
ولی شوق جالبی بود که تونستم این قابلیت رو پیدا کنم و این شوق رو با دوستانی که نمیدونن به اشتراک بگذارم .