0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام من صبح یه xubuntu ریختم دیدم یعضی از میانبر ها رو نداره مثل ctrl+c یا ctrl+v بعضی از میانبر ها رو هم دوست دارم خودم اضافه کنم راه حل چیه. ؟ توی اینترنت سرچ زدم گفته باید کامند بزنی راهی هست به جز کامند زدن اگه نیست باید چه شکلی کامند( فرم کامند زدنش رو میخوام ) بزنیم ؟تشکر
نقلقول از: MJY در 28 امرداد 1400، 03:09 بظسلام من صبح یه xubuntu ریختم دیدم یعضی از میانبر ها رو نداره مثل ctrl+c یا ctrl+v بعضی از میانبر ها رو هم دوست دارم خودم اضافه کنم راه حل چیه. ؟ توی اینترنت سرچ زدم گفته باید کامند بزنی راهی هست به جز کامند زدن اگه نیست باید چه شکلی کامند( فرم کامند زدنش رو میخوام ) بزنیم ؟تشکر زوبونتو رو نمی دونم ولی میزکار گنوم و کی دی ای توی تنظیماتشون قسمتی برای کلید میانبر داره
نقلقول از: Mehr32 در 28 امرداد 1400، 03:50 بظنقلقول از: MJY در 28 امرداد 1400، 03:09 بظسلام من صبح یه xubuntu ریختم دیدم یعضی از میانبر ها رو نداره مثل ctrl+c یا ctrl+v بعضی از میانبر ها رو هم دوست دارم خودم اضافه کنم راه حل چیه. ؟ توی اینترنت سرچ زدم گفته باید کامند بزنی راهی هست به جز کامند زدن اگه نیست باید چه شکلی کامند( فرم کامند زدنش رو میخوام ) بزنیم ؟تشکر زوبونتو رو نمی دونم ولی میزکار گنوم و کی دی ای توی تنظیماتشون قسمتی برای کلید میانبر دارهاین تنظیمات منظورتونه ؟https://files.programster.org/tutorials/xubuntu/set-keyboard-shortcuts/02.png
نقلقول از: MJY در 28 امرداد 1400، 04:04 بظنقلقول از: Mehr32 در 28 امرداد 1400، 03:50 بظنقلقول از: MJY در 28 امرداد 1400، 03:09 بظسلام من صبح یه xubuntu ریختم دیدم یعضی از میانبر ها رو نداره مثل ctrl+c یا ctrl+v بعضی از میانبر ها رو هم دوست دارم خودم اضافه کنم راه حل چیه. ؟ توی اینترنت سرچ زدم گفته باید کامند بزنی راهی هست به جز کامند زدن اگه نیست باید چه شکلی کامند( فرم کامند زدنش رو میخوام ) بزنیم ؟تشکر زوبونتو رو نمی دونم ولی میزکار گنوم و کی دی ای توی تنظیماتشون قسمتی برای کلید میانبر دارهاین تنظیمات منظورتونه ؟https://files.programster.org/tutorials/xubuntu/set-keyboard-shortcuts/02.pngاره فکر کنم کاری که می خواین انجام بدید رو انتخواب و براش میانبر بزارید
نقلقول از: MJY در 28 امرداد 1400، 03:09 بظسلام من صبح یه xubuntu ریختم دیدم یعضی از میانبر ها رو نداره مثل ctrl+c یا ctrl+v بعضی از میانبر ها رو هم دوست دارم خودم اضافه کنم راه حل چیه. ؟ توی اینترنت سرچ زدم گفته باید کامند بزنی راهی هست به جز کامند زدن اگه نیست باید چه شکلی کامند( فرم کامند زدنش رو میخوام ) بزنیم ؟تشکراگه کسی میدونه لطفا کمک کنه🙏
نقلقول از: MJY در 29 امرداد 1400، 07:50 بظنقلقول از: MJY در 28 امرداد 1400، 03:09 بظسلام من صبح یه xubuntu ریختم دیدم یعضی از میانبر ها رو نداره مثل ctrl+c یا ctrl+v بعضی از میانبر ها رو هم دوست دارم خودم اضافه کنم راه حل چیه. ؟ توی اینترنت سرچ زدم گفته باید کامند بزنی راهی هست به جز کامند زدن اگه نیست باید چه شکلی کامند( فرم کامند زدنش رو میخوام ) بزنیم ؟تشکراگه کسی میدونه لطفا کمک کنه🙏سلام با دستور cp دقیقا می خواهید چکار کنید ؟!می خواهید فایل ها رو کپی و پست کنید ؟ اون که خودش پیش فرض با Ctrl ,v,c کار میکنه .یا برای متن ها می خواهید ؟
Ctrl , v, c برا متن یا فایل ؟ نگفتید اینو ؟تو چه نرم افزاری این مشکلم دارید ؟ ولا اینا از بدیهیات هست که تو هر میزکاری وجود داره !البته تو ترمینال Ctrl ,v ,c کار نمیکنه ها .
عجیبه برنامه یا بسته ای نصب کردید ؟کلید ها که درسته ، تنظیمات میزکار. و جایش رو عوض کردید ؟برای ایجاد میانبر دلخواه همون مسیری که رفتید درسته برای اینکه مثلا select all رو عوض کنید نمی دونم دقیق ولی شاید دستوری باشه که اجرا بشه .ولی واقعا عجیبه که کلید های پایه کار نمیکنه !زبان فارسی رو اضافه کردید ؟ باید تو الویت دوم بزاریدش
نقلقول از: alitoos23 در 30 امرداد 1400، 04:53 بظعجیبه برنامه یا بسته ای نصب کردید ؟کلید ها که درسته ، تنظیمات میزکار. و جایش رو عوض کردید ؟برای ایجاد میانبر دلخواه همون مسیری که رفتید درسته برای اینکه مثلا select all رو عوض کنید نمی دونم دقیق ولی شاید دستوری باشه که اجرا بشه .ولی واقعا عجیبه که کلید های پایه کار نمیکنه !زبان فارسی رو اضافه کردید ؟ باید تو الویت دوم بزاریدشبیشتر این کارا انجام شده و خب این که بسته ای نصب کردم یا نه هم کلا از اول اینجوری بوده کیبورد هم فکر نکنم ربطی داشته باشه تقریبا سالمه زبان فارسی هم اضافه شده
نقلقول از: MJY در 30 امرداد 1400، 04:57 بظنقلقول از: alitoos23 در 30 امرداد 1400، 04:53 بظعجیبه برنامه یا بسته ای نصب کردید ؟کلید ها که درسته ، تنظیمات میزکار. و جایش رو عوض کردید ؟برای ایجاد میانبر دلخواه همون مسیری که رفتید درسته برای اینکه مثلا select all رو عوض کنید نمی دونم دقیق ولی شاید دستوری باشه که اجرا بشه .ولی واقعا عجیبه که کلید های پایه کار نمیکنه !زبان فارسی رو اضافه کردید ؟ باید تو الویت دوم بزاریدشبیشتر این کارا انجام شده و خب این که بسته ای نصب کردم یا نه هم کلا از اول اینجوری بوده کیبورد هم فکر نکنم ربطی داشته باشه تقریبا سالمه زبان فارسی هم اضافه شدهممکنه بخاطر زبان فارسی باشهچون گاها پیش میاد زبان کیبرد روی فارسی سوییچ میکنید و دیگ شرت کات ها کار نمیکننزبان کیبرد رو روی انگلیسی سوییچ کنید و یه بار دیگ تست کنید