بحث فلسفی که میشه یه چیزی یه جای من غل غل می کنه که پاشم یه بحث حسابی راه بندازم دوباره!
خوب در حکایت سئوال امیر عزیز باید عرض کنم که مهمترین مسئله توی این سئوال اینه که مایکروسافت بخواد از چه پورتی استفاده کنه؟ به بیان بهتر اگر بخواد با پورت کردن از پورت های فیل ش-ک-ن استفاده کنه که خوب همه ماها که نرم افزار آزاد استفاده می کنیم اونوقت می شیم دو دسته: ایرانیان مقیم ایران و ایرانیان مقیم غیر ایران و ایرانیان مقیم ایران که تکلیفشون رو جهاد با کفار مشخص کرده و می زنیم می ترکونیم و از باب این مسئله چه بهتر که فتوشاپ و باقی ابواب جمعی جناب گیتس هم پورت فیل استفاده کنن تا ما هم به عادات خفیه بترکونیم تولیدات زیباشونو که حفظه هم الله هم واقعا دستشون درد نکنه که ما فئه قلیل چه لذت ها بردیم در دوران جاهلیت در استفاده از ویندوز و ابواب جمعیش که این گونه خواهیم فرمود باز هم در لینوکس که شرایط است که ما را می سازد و ما سال هاست که با ساخت شرایط بیگانه ایم کمینه از زمان دایناسورهای ماقبل تاریخی تا به امروز!
اما در احوال ایرانیان مقیم غیر ایران عرض کنم که کاربران این طرفی که بسیارند در میان آنها تازه اسلام یافته هائی که عهد جاهلیت ندیده اند و بر مصادیق آن بی نظرند ، اصولا یا پدید آورندگان شرایط هستند که ایشان تکلیفی مشخص دارند که جزیره ائی ساخته اند برای خویش از ثبات که این مانورها به جهت تاویل وقت بر آنها گذشته و به ساحل آرامش رسیده اند و یا همچون ایرانیان مقیم ایران تابع شرایط هستند که البته تفاوت بزرگی از باب اجبار به رعایت اصول بلاد کفار در باب کپی رایت و کپی نرایت دارند که در آنصورت بیش از آنکه ماهیگیران آب های گل آلود صحنه فرصت باشند ، ناچارند از تحمل مصائب مطابق با اوضاع سیاسی جیب هاشان که کمتر به نظر می رسد اصولا بحران ها و مصائب پیش آمده در این چند ماه اخیر نمایه ائی از فرصت بودن این حرکات برای ایشان به نظر آورد
تا چه قبول افتد و چه در نظر آید!