انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ++c  (دفعات بازدید: 1886 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abfat

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
++c
« : 22 شهریور 1389، 08:15 ق‌ظ »
سلام دوستان.من دانشجوی نرم افزارم.چون به کل از ویندوز( ??? ???)استفاده نمیکنم می خوام برنامه نویسی هام رو تو اوبونتو انجام بدم.اما با چه برنامه ای؟می خوام مثل ویندوز از نوشتن برنامه های ساده تا کمی پیچیده تر رو توش بنویسم و به استادم یا دوستام که ویندوز دارند هم بدهم.اما آیا میشه؟   تایپیک برنامه نویسی ویژوال ++C  رو هم خوندم اما من اگه بسته ها و یکی از اون IDE ها رو نصب کنم حله؟

ازتون که اساتید برنامه نویسی هستید می خوام بدونم به غیر از c چه برنامه نویسی دیگه ای دو شروع کنم.
« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1389، 08:25 ق‌ظ توسط abfat »

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
پاسخ به: ++c
« پاسخ #1 : 22 شهریور 1389، 10:16 ق‌ظ »
برای برنامه نویسی در لینوکس قاعدتا اولین ابزاری که مورد نیاز است یک کامپایلر می باشد . برای این منظور کامپایلر ++g (از مجموعه GCC ) بر روی لینوکس موجود می باشد. با استفاده از همین کامپایلر شما می توانید هر کاری انجام دهید . کافی است کدهای خود را با یک  ویرایشگر متن (مثلا gedit یا kate ) بنویسید و ذخیره کنید و فایل حاصل را به کامپایلر بدهید تا برای شما یک فایل اجرایی تحویل دهد.
اما در ارتباط با قابلیت حمل کدهایتان به این موضوع توجه کنید که :
اغلب زبان های برنامه نویسی بزرگ به صورت یک استاندارد ثبت می شوند. این استاندارد تعیین می کند که ساختار این زبان چگونه است. به طور مثال زبان ++C  تا کنون تحت استاندارد های 98++C و 2003++C تالیف شده است . استاندارد C++0x نیز در حال حاضر مراحل پایانی خود را می گذراند. تمامی کامپایلر های بزرگ در حال حاضر این استاندارد ها را کاملا پشتیبانی کنند. بنابراین تنها کافی است شما کد خود را مطابق با این استاندارد ها بنویسید. آنگاه می توانید کد خود را بر روی هر کامپایلری و بر روی هر سیستم عاملی به راحتی کامپایل کنید . ( به طور مثال دستورات موجود در فایل سرآیند conio.h که به شکل تاسف باری در دانشگاه ها تدریس می شوند کاملا غیر استاندارد بوده و در صورتی که برنامه شما از آنها استفاده کند فقط در ویندوز اجرا خواهد شد. )
در رابطه با نصب بسته ها نیز اگر از کتابخانه خارجی خاصی استفاده نمی کنید می توانید با نصب بسته ++g در اوبونتو کامپایلر را نصب کنید و در صورتی که به وجود یک IDE هم نیاز دارید می توانید یکی از IDE  های معرفی شده در همان تاپیک را توسط Software Center نصب کنید و شروع به برنامه نویسی کنید.
موفق باشید

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #2 : 22 شهریور 1389، 10:40 ق‌ظ »
من این رو خیلی دوست دارم . مشکلم رو حل کرد .
http://lincafe.wordpress.com/2009/03/16/how-to-compile-c-and-c-programs-with-gnu-gcc-and-mingw/

آفلاین abfat

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
« پاسخ #3 : 22 شهریور 1389، 08:16 ب‌ظ »
من ++g را نصب کردم.یک برنامه هم با gedit نوشتم.چطور کامپایل کنم؟

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
« پاسخ #4 : 22 شهریور 1389، 08:22 ب‌ظ »
بهتره از IDE استفاده کنید اما اگر اسرار بر استفاده از ++g دارید توی ترمینال برین به دایرکتوری که فایل ++C تون اونجا هست بعد بنویسید
g++ [your file name]بدیهی است به جای فایل نیم نام برنامه تون رو بنویسید