من یه سیستم ایران توی خونم دارم از اون قدیمیتر ندیدی! اصلا گارت گرافیک براش نوشته نشده! ولی کار می کنه مثل هواپیمای جت!
خیلی نگران نباش کم کم راه میافته و بعدش خیلی باهاش حال می کنی. منم از این مشکلات زیاد داشتم ولی بعد یه مدتی دیگه شبیه مشکل نبودن!
منوئل مانیتورت رو باید توی اینترنت پیدا کنی. این خیلی مهمه برای اینکه با کمک اون می شه فهمید
HorizSync
و VertRefresh
و امثال اینا چیه. توی اوبونتو یه نرم افزاری داری به نام هادور نمی دونم چی چی ! که با اجرا کردنش درایور هائی رو که از اینترنت دانلود کرده رو نشون میده و وضعیتشون رو هم بهت می گه . من از دبیان استفاده می کنم و دقیقا یادم نیست توی اوبونتو چی بود.
ولی اگه درایور لینوکسی شو از اینترنت گرفتی پیدا کردن منوئلش کاری نداره این یعنی اینکه اتفاقا خیلی هم قدیمی نیست! توی لینوکس به 286 می گن قدیمی
در باره اینکه از اینکار بترسی یا نه هم برای شما عرض کنم که اگه خروجی فرکانس از حد ساپورت شده بیشتر باشه از پشت مانیتور یه دود آبی قشنگ بلند می شه و می سوزه! واسه همین دقیقا باید همونی که ساپورت می کنه رو بنویسی. این تصویر که شما گذاشتی حکایت از خروجی 75 هرتز می کنه اما نمی شه روش خیلی اطمینان کرد.
خروجی هائی که نرم افزار پیدا می کنه می تونه متفاوت باشه