الان که روشن کردم یه چیز جدید نوشت press Ctrl-c to cancel the checks in progress on the filesystem و وقتی کنترل سی رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته ،، فکر کنم هر دفعه موقع بوت همه فایل سیستم هارو چک میکنه چجوری باید رفعش کنم
برای رفعش باید فایل fstab رو ویرایش کنید. ولی بهتره اون چک کردن رو غیرفعال نکنید. اگه هر دفعه ظاهر میشه و زمان طولانی میگیره، ممکنه فایلسیستم خراب باشه، که در اینصورت باید سریع درستش کنید تا مشکلات دیگه پیش نیاد. خروجی dmesg رو بفرستید تا ما هم بتونیم اون رو بررسی کنیم. بهتره برای اینکار، از سرویس pastebin انجمن استفاده کنید. برای دیدن راهنمای اون، از منوی نارنجی بالای سایت، "سرویس Pastebin" رو انتخاب کنید.
کامپیوتر شما از uefi استفاده میکنه با bios ؟ اگه از uefi استفاده میکنه، خروجی دستور زیر رو هم بزارید.
efibootmgr
از خروجی systemd-analyze به نظر میاد که مدت زمانی که گراب در حال اجرا بوده، یکم زیاده (حدود ۱۱ ثانیه)، خودتون توی منوی گراب کاری انجام دادید یا اینکه همیشه انقدر طول میکشه؟ نگفتید که منوی گراب میاد یا نه.
خروجی دستورات زیر رو هم قرار بدید. (اگه کامپیوتر شما از bios استفاده میکنه، دستور دوم باید خطا بده و لازم نیست اون رو اجرا کنید)
sudo fdisk -l
ls -l /boot/efi/EFI
ولی بکارگیری این راهکارها درست میباشد یا نه؟ نمی دانم.
کار خاصی نکرده. فقط پارامترهای splash و quiete رو از کرنل برداشته.
پارامتر splash باعث میشه که کرنل موقع بوت شدن، یه انیمیشن رو بهجای لاگهای سیستم نشون بده (میشه با زدن یکی از کلیدهای esc یا جهتنما بالا و پایین، بین انیمیشن و لاگهای کرنل سوئیچ کرد). برداشتن اون باعث میشه که اون انیمیشن نمایش داده نشه.
پارامتر quiete همونطور که از اسمش پیداست، باعث میشه که کرنل همهی لاگها رو موقع روشن شدن نشون نده و بعضیها رو نشون بده. برداشتن اون باعث میشه موقع روشن شدن، خروجی خیلی بیشتری مشاهده کنید که معمولا موقعی که سیستم مشکل داره و هی باید اون رو خاموش روشن کرد، بدرد میخوره.
موقع خاموش شدن هم quiete و splash همین اثر رو دارند ولی چون معمولا خاموش شدن زیاد طول نمیکشه، کسی زیاد متوجه این نمیشه.
بسیار ممنونم
مشکل شما با برداشتن quiete و splash از پارامترهای کرنل حل شد؟