انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تغییر سطح دسترسی فایل  (دفعات بازدید: 835 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 974
تغییر سطح دسترسی فایل
« : 16 مهر 1400، 06:56 ب‌ظ »
با سلام دوستان من میخوام دسترسی تغییر و اجرای فایل زیر را به یوزرم بدم.
/sys/class/backlight/intel_backlight/brightness
فقط مشکل اینجاست که مثلا از دستور زیر استفاده میکنم ولی بعد از ریبوت شدن سیستم دوباره تنظیمات ریست میشه.
sudo chmod 777 /sys/class/backlight/intel_backlight/brightness
حالا برای حل این مشکل اومدم و از rc.local استفاده کردم و کد تغییر سطح دسترسی اونجا قرار دادم. الان به نظرتون این راه درسته؟ راه بهتری نیست که مثلا من دیگه کاری به این rc.local نداشته باشم و سرویس غیر فعالش کنم و از راه دیگری سطح دسترسی فایل مذکور را تغییر بدم؟

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
پاسخ : تغییر سطح دسترسی فایل
« پاسخ #1 : 16 مهر 1400، 07:36 ب‌ظ »
با سلام دوستان من میخوام دسترسی تغییر و اجرای فایل زیر را به یوزرم بدم.
/sys/class/backlight/intel_backlight/brightness
فقط مشکل اینجاست که مثلا از دستور زیر استفاده میکنم ولی بعد از ریبوت شدن سیستم دوباره تنظیمات ریست میشه.
sudo chmod 777 /sys/class/backlight/intel_backlight/brightness
حالا برای حل این مشکل اومدم و از rc.local استفاده کردم و کد تغییر سطح دسترسی اونجا قرار دادم. الان به نظرتون این راه درسته؟ راه بهتری نیست که مثلا من دیگه کاری به این rc.local نداشته باشم و سرویس غیر فعالش کنم و از راه دیگری سطح دسترسی فایل مذکور را تغییر بدم؟
جای سوالتون اشتباهه
تا جایی که من می دونم دسترسی ۷۷۷ برای اینجا کار اشتباهیه و فکر کنم باید کاربرتون رو توی گروهش قرار بدید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 17 مهر 1400، 01:00 ق‌ظ »
نباید این کار رو بکنی. بازنشانیش هم طبیعیه. چون sys و dev و proc سامانه‌پرونده‌های مجازی هستن و موقه راه‌اندازی توزیع، روی حافظه ایجاد می‌شن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 974
« پاسخ #3 : 17 مهر 1400، 09:42 ق‌ظ »
نباید این کار رو بکنی. بازنشانیش هم طبیعیه. چون sys و dev و proc سامانه‌پرونده‌های مجازی هستن و موقه راه‌اندازی توزیع، روی حافظه ایجاد می‌شن.

آقای بهزادی میدونم نباید اینکار بکنم ولی خوب وقتی از لوبونتو استفاده میکنم و برای کم و زیاد کردن نور صفحه باگ داره، مجبورم با یه اسکرپیت دیگه این فایل تغییر بدم و خوب برای ایجاد کلید ترکیبیش باید دسترسی به این فایل داشته باشم، شما اگه پیشنهاد بهتری در این مورد دارید ممنون میشم بشنوم.

لینک زیر در همین مورد است:
https://askubuntu.com/questions/1093862/lubuntu-brightness-backlight-issue

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #4 : 17 مهر 1400، 09:50 ق‌ظ »
با یه قانون udev می‌تونید اینکار رو انجام بدید. ویکی آرچ یه صفحه درباره تغییر نور پس‌زمینه داره، اونجا توضیحات کاملی داده.
https://wiki.archlinux.org/title/Backlight
میدونید که زکات علم نشر آن است