0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلامامشب اندروید X86 ریختم و نصب هم نشدالان موندم چجوری خودش و گراپ لعنتیش رو پاک کنمکسی عقلش قد میده راهنمایی کنه ممنون
sudo efibootmgrlsblk
ارامش خودت رو حفظ کن درست حرف بزن تا درست جواب بگیری یعنی چی گراب نمیاد لینوکس میاد درست توضیح بده
یه توزیع زنده لازم دارید. توی اون خروجی دستورات زیر رو اجرا کنید و خروجی رو اینجا قرار بدید.کد: [انتخاب]sudo efibootmgrlsblk
drcode@dr-code:~$ sudo update-grubSourcing file `/etc/default/grub'Sourcing file `/etc/default/grub.d/init-select.cfg'Generating grub configuration file ...Found theme: /usr/share/grub/themes/zorin/theme.txtFound linux image: /boot/vmlinuz-5.11.0-37-genericFound initrd image: /boot/initrd.img-5.11.0-37-genericFound linux image: /boot/vmlinuz-5.11.0-27-genericFound initrd image: /boot/initrd.img-5.11.0-27-genericFound memtest86+ image: /boot/memtest86+.elfFound memtest86+ image: /boot/memtest86+.bindonedrcode@dr-code:~$ lsblkNAME MAJ:MIN RM SIZE RO TYPE MOUNTPOINTsda 8:0 0 698.7G 0 disk ├─sda2 8:2 0 16M 0 part ├─sda3 8:3 0 405.1G 0 part ├─sda4 8:4 0 279.4G 0 part /mnt/boot├─sda5 8:5 0 13.6G 0 part [SWAP]└─sda6 8:6 0 508M 0 part sr0 11:0 1 1024M 0 rom drcode@dr-code:~$
خب دوستان بوت هگز سیستم رو دستکاری کردم و الان تا روشن میکنم خاموش میشهحتی توی بایوس هم نمیرهتا ترها و ضررهای ۳۰ملیون تومانی بعدی خدانگهدار
الکی نمیدونید دستکاری نکنید مگه شما همون کسی نبودید که وقتب بهتون می گفتن نباید کاربر روت رو فعال کرد شما به خرابکاری هاتون افتخار می کردید ؟ بردارید اطلاعاتتتون رو با لایو کپی کنید هارد رو فرمت کنید و همه چی رو از اول شروع کنید از این بد ترش نکنید
نقلقول از: Dr.Code در 24 مهر 1400، 11:10 بظخب دوستان بوت هگز سیستم رو دستکاری کردم و الان تا روشن میکنم خاموش میشهحتی توی بایوس هم نمیرهتا ترها و ضررهای ۳۰ملیون تومانی بعدی خدانگهداردقیقا چیکار کردید؟ شاید اگه یکم صبر کنید، راحتتر به جواب برسید..
ادم عجیبی هستی :Dهمین ده دقیقه پیش چرخ خیاطی رو برداشته بودی زمین و زمان رو داشتی سر دوز میکردی الان از اینا میزاری خوشم میاد
نقلقول از: Mehr32 در 25 مهر 1400، 10:38 قظادم عجیبی هستی :Dهمین ده دقیقه پیش چرخ خیاطی رو برداشته بودی زمین و زمان رو داشتی سر دوز میکردی الان از اینا میزاری خوشم میاد خب اون موقع حول کردم ولی من کلا هیچی برام مهم نیستبرا چی خودمو سر چیزای بیخودی حرص بدم؟تهش میمیرم