۱- هیچ جوری نمیتونستید وارد بشید؟ یا اینکه اصلا کاربرها نشون داده نمیشدن؟ سعی کردید از طریق یه tty دیگه، وارد محیط متنی بشید؟ اگه آره نتیجه چی شد؟
۲- اون دسترسی رو فکر نکنم بتونید به همین راحتی درست کنید. ولی فکر کنم باز هم سیستم بتونه بدون مشکل کار کنه اما امنیت اون خبلی ضعیف شده. راحت هم میشه خرابش کرد چون اون دسترسی که دادید، چیزی رو محدود نمیکنه. (مگه اینکه توسط یه چیز دیگه مثل apparmor یا selinux یا در سطح خود کرنل محدود شده باشه. که چیزهای زیادی اینجوری نیستن)
ببخشید خیلی دیر اومدم فکر کنم!
بله مطمئنم نمیتونم ورود پیدا کنم اول خط فرمان بوده میزدم هرچی هم نام کاربریم و رمزم ورود پیدا نمیکرد هم با کاربر root و رمزش ورود پیدا نمیکرد بعدش یدونه دیزپلی منیجر چیه(: lightdm نصب کردم بازم با اون ورود پیدا نکرد... فقط با chroot میتونم وارد بشم!
نمیدونم یعنی نظر شما اینه ربطی نداره؟ اخه خود من که این دستور زدم توی یه انجمن بود(انجمن جنتو) خود طرف اخرش نوشته بود اشتباه احمقانه خودم بود این وارد کردم اینطوری شد که منم صاف اونو نوشتم
(من دیگه فرا احمقانه زدم)
ولی خب قبل زدن این دستور هم کار نمیکرد ممکنه نباشه این مشکل نمیدونم
و اره منم فکر میکنم نشه برش گردوند داخل انجمن هام ته تهش میگفتن از یه توزیع سالم دسترسی هارو بگیر که بازهم فکر کنم ممکنه خب دسترسی ها فایل به فایل فرق کنه دیگه...!؟ خلاصه خیلی خیلی سوزش داره توزیع نصب فقط بخاطر یه دسترسی که نمیدونیم کارم تامامه
احتمالاً rsync رو با انتخابهای مناسبی استفاده نکردی و چیزهایی مثل دسترسیها یا پیوندهای نرم،به هم خوردن. برای پشتیبانگیری کامل از یه سامانهٔ پروندهای، fsarchiver انتخاب مناسبیه.
ممکن این هم باشه درسته من فقط سویچ -a فک کنم نوشتم چون توی یه سایت توضیح میداد فکر کردم همین یکی کافیه کاش همش مینوشتم
راستش دوست داشتم پشتیبان گیریم تا حد ممکن با برنامه ساده ای باشه و هربار میخوام برش گردونم رایج باشه... ولی انگار کار دستم داد!