شما چند سالته عزیزم؟! این چه طرز صحبت کردنه؟؟ یاد بگیر که تو یه انجمن چطور به بقیه احترام بذاری. آفرین
1. من عزیز شما نیستم
2. وقتی این آقای علیرضا می یاد از کسی که حتی نمی دونه لینوکس رو باید رو چه فرمتی نصب کرد طرف داری می کنه و می گه ریکاوری ویندوز باز بهتره خیلی بد تر از این ها جوابشه
3. می تونی توی پروفایلم بخونی که چند سالمه
جناب بیژن بینا من یادم نمیاد با شما میونه شوخی داشته باشم پس این توهین هایی که کردی جدی فرض میکنم
و به هیچ وجه هم از این حرف هایی که زدی خوشم نیومد
مخاطب من هم شخص شما نبود پس بیخود خودتون رو گناه کار و بیننده رادیو ندونید
در ضمن اقای بینا من تو کف اون متری هستم که باهاش برنامه نویس ها رو شمردی...
1. مگه من با شما شوخی کردم ، کاملا جدی عرض کردم
2. مگه گفتم که خوشت بیاد
3. اگر مخاطب من نبودم پس برای چی توی انجمن گفتی با پیغام خصوصی به مخاطبات بگو من که نمی بینم مخاطب هات رو توی پستت مشخص کرده باشی
4. ببخشید اما آدم ها رو می شمرن متر نمی کنن 1 بعد تعداد برنامه نویس های کرنل و گنو و دیگر برنامه نویس های free foundation software خیلی بشتر از این حرف هاست که حالا چون شما تاحالا چشت هم به کد های کرنل نخورده برات عجیبه
Alir3z4 از ریکاوری ویندوز هیچ حمایتی نکرده (یکبار قسمته دومش رو درست بخون!) و هیچ ربطی هم به ۱۰۰۰۰۰ برنامه نویس (نمیدونم شما چجوری شمردیشون

) نداشت
[/quote]
خب من تیکه آخر رو گفتم اون اشاره کرده که اگر restore point نداشته باشی اما این فقط به یک اشکال کوچیکش اشاره کرده و در همون قسمت اول گفته که ریکاوری ویندوز خیلی عالیه بعد اصلا شما بحث رو خوندی ؟؟؟
اون طرف که تاپیک رو باز کرده گفته ریکاوری ویندوز خیلی خوبه من هم بهش گفتم با این کاری که کرده اگر ریکاوری ویندوز هم بود نمی تونست کار کنه
بعد این اومده در ادامه این حرف رو زده که می گه نه ریکاوری ویندوز خوبه
در آخر شما ها واقعا خیلی پاستوریزه اید ها
اگر بهتون فحش می دادن چی کار می کردین من فقط بهش گفتم تعطیلی چون اصلا تاپیک رو هم نخونده ببینه طرف لینوکس رو روی ntfs نصب کرده حالا می گه چرا لینوکس بالا نمی یاد و بعد هم از ریکاوری تعریف می کنه
تعطیلی هم فحش نیست . فکر کنم شما ها رو لای دستمال کاغذی بزرگ کردن