با سلام
آیا در مخازن رسمی، نرم افزاری وجود دارد که در زمینه tempo و meter و Metronome و ...
بتوانم از آن استفاده نمایم؟
سلام
دوست عزیز به همین نامها در مخازن رسمی اوبونتو چند نرمافزار وجود دارد. آنها را بررسی کردهاید؟
۱-
واقعیت این است که من قبلاً به مخازن رسمی اعتقاد راسخ داشتم، چون دوستان میگفتند ، بسته هایی که در آنجا هستند ، تست شده هستند ، ولی مواردی پیش آمد که خلاف این امر برای من اثبات شد.
مثلاً الان من بسته din ( din is a musical instrument and audio synthesizer.) را نصب کردم .
الان در قسمت Sound & Video گزینه ای بنام DIN Is Noise اضافه شده است. الان من این برنامه را اجرا می کنم. عکسش را پایین گذاشته ام ، این صفحه باز میشود ، برایم اصلاً مشخص نیست این پنجره ای که باز شده چه کاربردی دارد، ولی مشکل اصلی برایم در اینجاست که دکمه های ماگزیمم و مینیمم مال این پنجره کار میکنند ولی دکمه close ( بستن) کار نمی کند. خوب من با این پنجره ای که نه برایم کارآیی دارد و نه بسته میشود ، چکار کنم؟! پس بناچار سیستم را خاموش و روشن میکنم تا از دست این پنجره خلاص بشوم.
جهل نمیکنم شاید من بلد نیستم یا تنها در سیستم من با مشکل مواجه می شود.
( من چنین گمان می کنم، البته مطمن نیستم، دبیان دارای مخازن بزرگی است، ولی بعضی از بسته ها در گذر زمان فقط در داخل مخازن باقیمانده اند.بدون آنکه به درستی در سیستمهای مختلف تست شوند.بنظرم چون فکر میکنند که چون این بسته در گذشته درست کار کرده ، پس الان هم مشکلی نیست، درست کار می کند. کدام آدم بیکاری پیدا میشود این همه بسته را تست کند؟
بعضی از بسته ها در حالت تاپ و بورس هستند، اکثراً همه استفاده می کنند. بر روی آنها کار میشود و مشکلاتشان حل می شود، ولی من بالشخصه به بعضی از بسته های مانده در گوشه کناره های انباری دبیان بدگمانم!( البته روی صحبتم تنها با din نیست، قبلاً هم با بسته هایی مشکل داشتم)
۲-
بعضی بسته ها بغیر از خودشان وابستگیهایی دارند، مثلاً من بسته
lmms(Linux Multimedia Studio) را نصب کردم برای امتحان تا ببینم بدردم میخورد یا نه ، خوب بغییر از این بسته چند تا وابستگی دیگر هم نصب می شود، مثلاً من نصب کردم دیدم بدردم نمی خورد، در موقع حذف lmms ، وابستگیهای مربوطه را بایستی بگردم و خودم دستی حذف کنم .
خوب شما حالا تصور کنید که برای بررسی بخواهم چندین برنامه نصب کنم ، چه می شود؟
البته آقای امانی از پاسخ شما متشکرم. البته مطالب بالایی بیشتر درد و دلم بود نه چیز دیگر.