انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه حرفه ای شویم  (دفعات بازدید: 2682 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
چگونه حرفه ای شویم
« : 13 آبان 1400، 01:24 ق‌ظ »
سلام، همیشه سوالاتی در تاپیک ها افراد مبتدی می پرسند و افراد متخصص بهشون چند تا دستور میدن که تو ترمینال بزنند یا یک روش هایی را پیشنهاد می دهند.
اما هیچ کدام نمی گن که این دستوری که میگن بزنید چه کار می کنه و یا این روش چه کاری رو انجام میده.
من خودم کار خاصی با سیستمم نمی کنم که بخوام با مشکل مواجه بشم و تجربه کسب کنم.
منبعی وجود داره که بشه دانسته های خودمونو بیشتر کنیم من از آرچ لینوکس خوشم میاد ولی شنیدم برای مبتدی ها خوب نیست چه چیزهایی را باید یاد بگیرم تا بتونم از مشکلات سر در بیارم.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
پاسخ : چگونه حرفه ای شویم
« پاسخ #1 : 13 آبان 1400، 02:54 ق‌ظ »
دانش و تجربهٔ شخصی + سرچ
از آرچ لینوکس نباید هیولا ساخت، مادامی بر یه مسئله تسلط پیدا می‌کنی که تجربه‌ش کنی، در مورد آرچ لینوکس هم کافیه چندباری تو ماشین مجازی نصبش کنی، کلی فیلم برای نصبش وجود داره، ویکی آرچ هم که جای خود داره.
دوره‌های لینوکس اسنشیال قطعا کمک کننده‌ست، دورهٔ lpic 1 - 101 گرچه دورهٔ تخصصیه، اما از نظر من دیدنش خیلی دید بهتری می‌ده به کاربر.
در نتیجه اگه نظر من رو می‌خوای، در صورتی که علاقه داری، نصفِ دورهٔ lpic 1 پیمان هوشمندی راد رو ببین.

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 13 آبان 1400، 11:26 ق‌ظ »
دوره‌های لینوکس اسنشیال قطعا کمک کننده‌ست، دورهٔ lpic 1 - 101 گرچه دورهٔ تخصصیه، اما از نظر من دیدنش خیلی دید بهتری می‌ده به کاربر.
این دوره ها چی هستن؟ توش چی یاد میدن
خداحافظ لینوکس!

آفلاین آوید

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 94
« پاسخ #3 : 13 آبان 1400، 12:10 ب‌ظ »
این دوره ها چی هستن؟ توش چی یاد میدن

دوره های خوبین ! اولی لینوکس مقدماتی و دومی پیشرفته تر ...

این لینک لینوکس اسنشیال : https://dars.gotoclass.ir/courses/course-v1:Arjang+LinuxEssentials+0012/courseware/1739209d11d8456f90dd3c6c82db5ec6/1c65ffacaeb54170aa34b95183d7f7f0/?child=first

اینو ک دیدین تو همین سایت سرچ کنین واسه lpic 1
یا راهی خواهم ساخت ، یا ساخی راهم عاخ !

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #4 : 13 آبان 1400، 02:46 ب‌ظ »
یکی از جا‌هایی که من استفاده می‌کنم، ویکی آرچ هست. با اینکه دبیان دارم، اما تقریبا هر مشکلی که پیش میاد، اول ویکی آرچ رو بررسی می‌کنم چون واقعاخیلی کامله. (خیلی از کار‌ها توی توزیع‌های مختلف شبیه هم انجام میشن یا منطق انجام شدنشون یکی هست و فقط باید بعضی دستورات رو عوض کرد)

دوره lpic1 هم دوره خوبیه، با اینکه تخصصی حساب میشه ولی سخت هم نیست. هم مال آقای هوشمندی راد هست، هم جادی. مال جادی رو می‌تونید توی مکتبخونه پیدا کنید، جا‌های دیگه هم هست. (بعضی چیز‌های دوره جادی یکم قدیمی شده. مثل اون قسمت که درباره init system حرف می‌زنه)
دوره lpic2 هم هست، من فقط مال جادی رو پیدا کردم. این یکی می‌تونه یکم سخت‌تر باشه ولی دید بهتری به شما میده.
یه موضوع توی انجمن بود که اعضا درباره دوره‌های بالا بحث کردند، لینکشون رو هم گذاشته بودند.  اگه اون موضوع رو پیدا کردم، لینکش رو اینجا میذارم.

اگه حداقل دوره lpic1 رو ببینید، اونوقت می‌فهمید که چطور کار‌ها توی توزیع‌های مختلف شبیه به هم انجام میشه. اگه تونستید، دوره lpic2  رو هم می‌تونید برای اطلاعات بیشتر ببینید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 14 آبان 1400، 02:54 ق‌ظ »
حرفه‌ای شدن که یعنی ازش پول دربیارید. ولی برای متخصّص شدن توی هر چیزی، کافیه ده سال به صورت مداوم باهاش کار کنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #6 : 14 آبان 1400، 09:08 ق‌ظ »
درسته ولی چطور ؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 14 آبان 1400، 05:02 ب‌ظ »
حرفه‌ای شدن که یعنی ازش پول دربیارید. ولی برای متخصّص شدن توی هر چیزی، کافیه ده سال به صورت مداوم باهاش کار کنید.

10 سال!!!!  :o

یکی از جا‌هایی که من استفاده می‌کنم، ویکی آرچ هست. با اینکه دبیان دارم، اما تقریبا هر مشکلی که پیش میاد، اول ویکی آرچ رو بررسی می‌کنم چون واقعاخیلی کامله. (خیلی از کار‌ها توی توزیع‌های مختلف شبیه هم انجام میشن یا منطق انجام شدنشون یکی هست و فقط باید بعضی دستورات رو عوض کرد)

دوره lpic1 هم دوره خوبیه، با اینکه تخصصی حساب میشه ولی سخت هم نیست. هم مال آقای هوشمندی راد هست، هم جادی. مال جادی رو می‌تونید توی مکتبخونه پیدا کنید، جا‌های دیگه هم هست. (بعضی چیز‌های دوره جادی یکم قدیمی شده. مثل اون قسمت که درباره init system حرف می‌زنه)
دوره lpic2 هم هست، من فقط مال جادی رو پیدا کردم. این یکی می‌تونه یکم سخت‌تر باشه ولی دید بهتری به شما میده.
یه موضوع توی انجمن بود که اعضا درباره دوره‌های بالا بحث کردند، لینکشون رو هم گذاشته بودند.  اگه اون موضوع رو پیدا کردم، لینکش رو اینجا میذارم.

اگه حداقل دوره lpic1 رو ببینید، اونوقت می‌فهمید که چطور کار‌ها توی توزیع‌های مختلف شبیه به هم انجام میشه. اگه تونستید، دوره lpic2  رو هم می‌تونید برای اطلاعات بیشتر ببینید.

شما خودتون این دوره هارو دیدید یا با ویکی یاد گرفتید. من یک جا خونده بودم دوزه های lpic برای کانفیگ سرور لینوکس هست.
من در همین حد می خوام یاد بگیرم که بتونم تو سیستم خونگی خودم مشکلاتم رو حل کنم.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #8 : 14 آبان 1400، 06:21 ب‌ظ »
من در همین حد می خوام یاد بگیرم که بتونم تو سیستم خونگی خودم مشکلاتم رو حل کنم.
کافیه به هر مشکلی خوردی سرچ کنی. به مرور زمان کلی چیز یاد می‌گیری. پس در اصل لازمه مهارت درست سرچ کردن رو یاد بگیری. همچنین زبان انگلیسی در حد نیاز، که اون هم با خوندن منابع و مقالات خودبخود تقویت میشه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 14 آبان 1400، 06:40 ب‌ظ »
البته کار با مترجم راه میفته  ;)
جستجو توی انجمن و ویکی هم خیلی مهمه
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 15 آبان 1400، 02:03 ق‌ظ »
البته کار با مترجم راه میفته  ;)
جستجو توی انجمن و ویکی هم خیلی مهمه

والا مترجم من اصلا حال نمی کنم باهاش ترجمه های غلط غلوط میده به آدم من بیشتر فارسی سرچ می کنم.

انگلیسی رو نمیشه تو خونه تقویت کرد؟
آموزشگاه ها که هیچی یاد نمیدن  ;D
خداحافظ لینوکس!

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 15 آبان 1400، 10:39 ق‌ظ »
دوستان عزیز دوره جادی که میگن ببینید رایگانه؟ شما دیدید خوب توضیح میده؟
خداحافظ لینوکس!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 15 آبان 1400، 11:05 ق‌ظ »
دوستان عزیز دوره جادی که میگن ببینید رایگانه؟ شما دیدید خوب توضیح میده؟
من ندیدم ولی تا حالا دوره ی بدی از جادی هم ندیدم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 15 آبان 1400، 11:08 ق‌ظ »
10 سال!!!!  :o
آره. واقعاً نیازه به چنین زمانی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 15 آبان 1400، 11:11 ق‌ظ »
اون کافیه توی کافیه ده سال ...  خیلی جمله رو عادی کرده  ;D ده سال اون قدر هم زمان کمی نیست
۳۶۵۰ روزه دیگه چیزی نیست که  ;D