انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: افزایش تعداد ردیف های منوی نرم افزار ها !  (دفعات بازدید: 332 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
همانطور ک میدانید منوی نرم افزار ها از ۴ ردیف و ۶ ستون تشکیل شده است ! راهی برای افزایش تعداد ردیف ها وجود دارد ؟ چرا که میخواهم آن سه نرم افزاری که در صفحه دوم قرار گرفتند در همین صفحه نمایش داده شوند !
آرچ و گنوم!

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
پوشه‌بندی‌شون کن.

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 510
  • آرچ + گنوم
همانطور ک میدانید منوی نرم افزار ها از ۴ ردیف و ۶ ستون تشکیل شده است ! راهی برای افزایش تعداد ردیف ها وجود دارد ؟ چرا که میخواهم آن سه نرم افزاری که در صفحه دوم قرار گرفتند در همین صفحه نمایش داده شوند !
تاپیک هات خیلی زیاد شده با حساب دومت. فکر کنم داری مسخره می‌کنی  ;)
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
چی رو مسخره می کنه ؟ سوال داره دیگه میپرسه
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 510
  • آرچ + گنوم
چی رو مسخره می کنه ؟ سوال داره دیگه میپرسه
شیش هفت تا تاپیک مکرر زده، فک کنم داره زبون فارسی قدیم رو مسخره می‌کنه تا ببینه ما بهش گیر می‌دیم یا نه. اگه اینطوری نبود با حساب دومش نمی‌اومد که!
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
خیر دوست عزیز ، من یک فایل تکست دارم در سیستم و هر سوالی دارم رو توش مینویسم و بعد در انجمن میپرسم ، از اونجایی هم که نباید همه سوال ها رو با هم فرستاد در یک تاپیک ، برای هر کدوم جداگونه موضوع ساختم :)
آرچ و گنوم!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
می‌دونستی در اینترنت مفهومی وجود داره به اسم «موتور جست‌وجوگر»؟ به این صورت که یه سری پایگاه هستن که می‌تونی هر چیزی رو داخلشون سرچ کنی. مثلاً https://google.com/‎ . منم وقتی رفتم روی گنوم ۴۰ به همین سؤال خودت برخوردم. در نتیجه فایرفاکس رو باز کردم، سپس داخل کادر بالا چند تا کلیدواژه تایپ کردم، و رسیدم به این صفحه. شاید برات جالب باشه که بدونی طی کردن کل این مسیر خیلی کمتر از چیزی که برای نوشتن این متن صرف شد از من زمان گرفت.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
شرمنده و سپاس
آرچ و گنوم!