0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام مثل میزکار kde می خوام کلا تاپ بار حذف شه ساعت و دسترسی ها بیان تو داک سمت راست تو گوگل سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم.از افزونه dash to dock در حال حاضر استفاده می کنم.
نقلقول از: Mtsaghafi در 14 آبان 1400، 05:47 بظسلام مثل میزکار kde می خوام کلا تاپ بار حذف شه ساعت و دسترسی ها بیان تو داک سمت راست تو گوگل سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم.از افزونه dash to dock در حال حاضر استفاده می کنم.سلام. افزونهی dash to panel رو استفاده کن. در کنارش با ArcMenu میتونی منوی استارت شبیه ویندوز هم داشته باشی.
توی kde که به طور پیشفرض تاپ بار وجود نداره. dash to dock هم مال گنوم هست. میتونید یه عکس از صفحه میزکار بذارید؟
کلیک راست کنید اون علامت مداد بعد هرچی خاستید بکشید ول کنید توی دوره اموزشی کامل گفتم برید توی سایت لیموناد اموزش شخصی سازی میزکار کی دی ای پلاسما فیل اول و جلسه اولش رایگانه گفتم چیکار باید کنید
رو اوبونتو نصب کردید ؟همونه دیگه اینطوری مشکل دار میشه کوبونتو نصب کن یا یک توزیع با پیشفرض کی دی ای
وابستگی بستهها باعث ایجاد مشکل میشه. همینجوری نیست که میزکار رو از یه چیز مبتنی بر gtk (گنوم) به یه مبتنی بر qt (پلاسما) تغییر داد.
به همین راحتی نیست. بهتره فقط یه میزکار داشته باشید.