انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور افراد رو به استفاده از نرم افزار های آزاد تشویق کنیم؟  (دفعات بازدید: 2854 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
سلام خدمت کاربرای گل انجمن اوبونتو ایران.
قطعا اکثر شماها روی استفاده از محصولات غیر قانونی یا کرک شده حساس هستید چه نرم افزار باشه چه فیلم های نمایش خانگی.
اگر حساس نبودید شاید اصلا لینوکس رو نمی شناختید.
مثل خود من. من داشتم توی ویندوز طراحی سایت یاد می گرفتم هیچ مشکلیم نداشتم تا این که خدا زد پس کلم و من رو هدایت کرد و من به این فکر افتادم که الان دارم از ویندوز، آفیس، فتوشاپ، ویژوال استودیو، وی ام ویر، وین رار و ... کرک شده استفاده می کنم، طرف راضیه از استفاده ی من؟ اگر روز قیامت از خدا حقش رو خواست من چی کار کنم؟ تا چند هفته این کابوس توی ذهنم بود شب ها قبل از خواب این افکار با من بود و داشت عذابم می داد تا این که تصمیم گرفتم توی اینترنت یک سرچی درباره ی این موضوع بکنم و انجمن هایی بود که کاربرا چندین صفحه با هم بحث می کردن و تو حرف هاشون دیدم می گفتن به جای ویندوز از لینوکی استفاده کن که رایگانه. این شد که رفتم تحقیق کردم ببینم لینوکس چیه. البته قبلش می دونستم لینوکس هم یک سیستم عامله ولی مزایا و معایبش رو نمی دونستم و یک بار اوبونتو رو دانلود کردم ولی چون دانشی نداشتم درباره لینوکس و همینجوری تصمیم به نصب توی وی ام ویر گرفتم و موفق نشدم. کم کم کنجکاو شدم ببینم لینوکس چطوره ولی تو اینترنت خونده بودم نرم افزار براش کم هست و مشکلاتی داره منصرف می شدم. یک بار هم اومدم برای همیشه این افکار رو دور کنم و برگردم سر کارم (آخه بخاطر همین موضوع خودم رو از استفاده از ویندوز محروم کرده بودم ولی خب دیگه نمی تونستم کاری کنم) ولی بازم افکار اومد تو ذهنم تا این که با خودم تصمیم گرفتم برای یک بار هم که شده لینوکس رو تست کنم ببینم چجوره می تونم تحملش کنم یا نه امتحانش که ضرری نداره از بین توزیع ها فقط اوبونتو رو می شناختم اومدم دانلود کنم دیدم چقدر حجمش کمه! ۳ گیگ بود کلا! شاید قابلیت هاش خیلی کمه آخه ویندوز ۱۰ 20H2 هشت گیگ بود. بعد اومدم نصب کنم توی وی ام ویر قبلش یکم رفتم تو اینترنت سرچ کردم فیلم های مختلف دیدم و همینجوری اومدم همراه با ویدیو نصب رو انجام دادم زیاد هم متوجه نشدم فضای روت، هوم و سواپ چیه و همون روت رو زدم و شروع به نصب کردم. وارد محیط که شدم حس عجیبی بهم دست داد. واقعا جذاب بود وسط نصب سیستم عامل میشد وبگردی کنی خیلی جذاب بود و همونجا بود که تصمیم گرفتم روی سیستم اصلیم نصب کنم. یکم با ماشین مجازی باهاش کار کردم بعد رفتم تو اینترنت بگردم ببینم آموزش خوبی وجود داره که مفصل توضیح بده (آخه تو ویدیو هایی که دیده بودم یا طرف همینجوری بزن برویی توضیح میداد یا تبلیغ دوره اش رو می کرد که بریم بخریم) تا اینکه با دوره ی لینوکس از کیلومتر صفر که آقای علیرضا امیرصمیمی که همینجا قدر دانشون هستم آشنا شدم قشنگ توضیح داد و ذهن من رو باز کرد و با خیلی از قابلیت های لینوکس تو همون دوره آشنا شدم. اون رو که دیدم شروع به نصب روی سیستم اصلی کردم. و یک ماه فکر کنم بشه که اوبونتو رو دارم و هر چقدر بیشتر استفاده می کنم با قابلیت های بیشتری آشنا میشم و مجذوب اون میشم. بعضی کار هارو می خواستم انجام بدم سخت بود برام چون با دید ویندوزی وارد لینوکس شده بودم تو گوگل سرچ می کردم و می دیدم تو اکثر نتایج انجمن اوبونتو ایران بود و پاسخ های خوبی هم داده بود و تصمیم گرفتم عضو بشم که تازه یک هفته بیشتر نمیشه عضو شدم ولی تو همین مدت کوتاه کلی سوالاتم پاسخ داده شد ممنون از تمامی دوستانی که من رو راهنمایی کردن بخصوص جناب -Dragon که توی اکثر تاپیک ها فعالیت دارن. البته فقط واسه ویندوز نبود این موضوع. من به کل فیلم های نمایش خانگی که توی کانال های تلگرامی بود رو کنار گذاشتم و نرم افزار های آنلاک شده روی گوشیم رو هم حذف کردم.

ببخشید سرتون رو درد آوردم این داستان کنار گذاشتن ویندوز من بود.
یکی از عادات من اینه که وقتی به نتایجی میرسم دوست دارم بقیه رو هم مطلع کنم. سعی کردم خیلی از دوستانم رو به کاری که دارن می کنن مطلع کنم و بگم که حق الناس داره ولی تا حالا این حجم از بی منطقی رو توشون ندیده بودم خیلی ساده از کنار حرفام می گذشتند حتی مسخره هم می کردن!  :( یکیشون بهم می گفت (تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود)
واقعا یکی بهم بگه چطوری قانعشون کنم واقعا عذاب وجدان میگیرم وقتی می بینم هبچ توجهی نمی کنن و می تونم افراد رو راهنمایی کنم و نمی کنم. می گفتن نصب کنم که چی بشه؟ وقتی هیچ مشکلی ندارم دنبال شر می گردم؟

شما خودتون تاحالا کسی رو تونستید قانع کنید؟

برای اصلاح خود به قدری وقت صرف کنید که وقتی برای انتقاد از دیگران نداشته باشید.
« آخرین ویرایش: 15 آبان 1400، 12:15 ب‌ظ توسط Mtsaghafi »
خداحافظ لینوکس!

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
تشکر بابت به همرسانی تجربه تون. منم فکر کنم اوایلی که ویندوز رو ترک کردم، دوری از کرک بود ولی الآن فهمیدم که چیز های خیلی بیشتر به دست آوردم.
یکی از عادات من اینه که وقتی به نتایجی میرسم دوست دارم بقیه رو هم مطلع کنم. سعی کردم خیلی از دوستانم رو به کاری که دارن می کنن مطلع کنم و بگم که حق الناس داره ولی تا حالا این حجم از بی منطقی رو توشون ندیده بودم خیلی ساده از کنار حرفام می گذشتند حتی مسخره هم می کردن!  :( یکیشون بهم می گفت (تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود)
واقعا یکی بهم بگه چطوری قانعشون کنم واقعا عذاب وجدان میگیرم وقتی می بینم هبچ توجهی نمی کنن و می تونم افراد رو راهنمایی کنم و نمی کنم. می گفتن نصب کنم که چی بشه؟ وقتی هیچ مشکلی ندارم دنبال شر می گردم؟

واقعا سر و کله زدن با افراد بی منطق خیلی سخته. منم این مشکل رو دارم. وقتی با دوستان منطقی م حرف میزنم قبول میکنن چون منطق دارن ولی بقیه خیر
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 510
  • آرچ + گنوم

اگه حرفه ای نیستند ولشون کنید گرچه گنو/لینوکس فقط برای انسان های حرفه‌ای نیست. متاسفانه جا انداختن این موضوعات برای مردم عادی کمی سخته و قبول نخواهند کرد. یارو برای چی بیاد نرم افزار هایی که چندین سال باهاش کار میکرده رو ول کنه و بیاد گنو/لینوکس؟ باز متن بودن اصلا به دردش می‌خوره؟ همین الان هم متاسفانه سپاه و ارتش دارن از سیستم عامل ویندوز که هیچ پولی هم واسش ندادند استفاده می‌کنند. همین دیروز پریروز اون ناو آمریکایی رو گرفتن و فیلمشو پخش کردند، خودم دیدم روی سیستمشون لوگوی ویندوز هست؛ گرچه سال ۹۲ گفته بودند اداره های دولتی باید از ویندوز به لینوکس مهاجرت کنند که هیچوقت هم عملی نشد.
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *

اگه حرفه ای نیستند ولشون کنید گرچه گنو/لینوکس فقط برای انسان های حرفه‌ای نیست. متاسفانه جا انداختن این موضوعات برای مردم عادی کمی سخته و قبول نخواهند کرد. یارو برای چی بیاد نرم افزار هایی که چندین سال باهاش کار میکرده رو ول کنه و بیاد گنو/لینوکس؟ باز متن بودن اصلا به دردش می‌خوره؟ همین الان هم متاسفانه سپاه و ارتش دارن از سیستم عامل ویندوز که هیچ پولی هم واسش ندادند استفاده می‌کنند. همین دیروز پریروز اون ناو آمریکایی رو گرفتن و فیلمشو پخش کردند، خودم دیدم روی سیستمشون لوگوی ویندوز هست؛ گرچه سال ۹۲ گفته بودند اداره های دولتی باید از ویندوز به لینوکس مهاجرت کنند که هیچوقت هم عملی نشد.

کل کشور از ویندوز استفاده می کنن فقط محدود به سپاه نیست
مردم فکر می کنن ما کپی رایت نداریم از لحاظ اخلاقی هیچ مشکلی نداره. من به یکی از اقوام می گفتم نرم افزار گیمپ رو بجای فتوشاپ استفاده کن اصلا بی محلی می کرد سرش تو گوشیش بود می گفت فتوشاپ خیلی حرفه ایه هبچ نرم افزاری قابلیت هاشو نداره.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1527
  • آرچ + گنوم
کسی که قبول نمیکنه رو ول کن داری وقتتو هدر میدی

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
کسی که قبول نمیکنه رو ول کن داری وقتتو هدر میدی

آخه مشکل اینجاست هیچکس قبول نمی کنه  ;D
خداحافظ لینوکس!

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • آرچ + گنوم

مردم فکر می کنن ما کپی رایت نداریم از لحاظ اخلاقی هیچ مشکلی نداره. من به یکی از اقوام می گفتم نرم افزار گیمپ رو بجای فتوشاپ استفاده کن اصلا بی محلی می کرد سرش تو گوشیش بود می گفت فتوشاپ خیلی حرفه ایه هبچ نرم افزاری قابلیت هاشو نداره.
ولشون کنید. بزارید هر کسی سرش تو لاک خودش باشه. بالاخره هر شروعی یک پایانی هم داره. اگه ما از لینوکس استفاده کنیم و اون رو توسعه بدیم، مردم خود به خود به سمت لینوکس روانه خواهند شد. نمونه‌ش همین خود ما.
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *

ولشون کنید. بزارید هر کسی سرش تو لاک خودش باشه. بالاخره هر شروعی یک پایانی هم داره. اگه ما از لینوکس استفاده کنیم و اون رو توسعه بدیم، مردم خود به خود به سمت لینوکس روانه خواهند شد. نمونه‌ش همین خود ما.

ببخشید شاید سوال من مربوط نباشه ولی امضاتونو توی انجمن چجوری انیمیشن کردید مگر فقط متن نیست؟
منظورم همون Linux is the king of the microbsoft
خداحافظ لینوکس!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
وقت ارسال پیام یک دکمه متحرک هست اون رو بزنید متن رو بنویسید و کپیش کنید بزارید توی امضاتون
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
وقت ارسال پیام یک دکمه متحرک هست اون رو بزنید متن رو بنویسید و کپیش کنید بزارید توی امضاتون

یعنی ایشون واسه تک تک پست هاشون این کارو انجام میدن؟
خداحافظ لینوکس!

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • آرچ + گنوم
یعنی ایشون واسه تک تک پست هاشون این کارو انجام میدن؟

نه. تمام تگ هایی که وقتی پست ارسال می‌کنید توی امضا هم جواب میدن.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
نه نه از توی تنظیمات نمایه میشه امضا رو گذاشت مثل من همیشه خودش ته پیام میزاره
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

واقعیت اینه که نرم‌افزار آزاد اون‌قدر خوب هست که نیازی به قانع کردن کسی نباشه. معمولاً افراد وقتی حس می‌کنن یه نفر می‌خواد یه ایده‌ای رو بهشون بقبولونه،‌می‌رن تو فاز دفاعی و البته حق هم دارن.

کاری که من می‌کنم، اینه که به هیچ‌کس نمی‌گم بیا از نرم‌افزار آزاد استفاده کن. فقط اگه فرصتی پیش بیاد، می‌گم چیزی که دارم استفاده می‌کنم،‌نرم‌افزار آزاده و توضیح می‌دم که چرا آزادی نرم‌افزار، به نفع منه. در واقع هم من خودم برام اصلاً مهم نیست حق سازنده چی می‌شه و راضی هست یا نیست. من نرم‌افزار آزاد رو استفاده می‌کنم، چون می‌دونم که هر نرم‌افزار دیگه‌ای به ضرر شخص منه!
اطرافیان هم وقتی می‌شنون این ایده رو، خوششون می‌آد و در عمل هم که می‌بینن چه‌قدر برای من بهتره،‌خودشون به این فکر می‌افتن که برن سراغش. بعضی‌ها خودشون پیش رو می‌گیرن و من می‌بینم که خودش رفته اوبونتو نصب کرده یا رو گوشیش لینیج ریخته. یه سری‌های دیگه هم می‌ان از من خواهش می‌کنن که برای اون‌ها هم نرم‌افزار آزاد بریزم.
این شیوه خیلی موثره،‌جون من نرفتم به طرف بگم بیا این کار رو بکن و اون بگه نمی‌کنم. خود طرف اومده از من خواسته این کار رو براش بکنم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
جالبه ولی بعضی ها اون قدر مثلا ویندزد رو قبول دارند که بیل گیتس نیست یعنی دلایلی میارند که  ](*,) نمیدونی چی بهش بگی شاخ که هیچ ادم لاستی در میاره  :o

آفلاین #unknown#

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 441
هر چقد کار با گنولینوکس راحت تر بشه استفادش بیشتر میشه
ویندوز به خاطر راحتی و سادگی اینقد محبوب شده
و بازی که گنولینوکس تو بازی ضعیفه