انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور افراد رو به استفاده از نرم افزار های آزاد تشویق کنیم؟  (دفعات بازدید: 2850 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
درباره سخنانی که درباره استفاده کشور از ویندوز زده شد: میترسم از روزی که کشور آسیب بزرگی از این اتفاق ببینه
هر چقد کار با گنولینوکس راحت تر بشه استفادش بیشتر میشه
ویندوز به خاطر راحتی و سادگی اینقد محبوب شده
و بازی که گنولینوکس تو بازی ضعیفه
این مشکلات قدیمین. الآن دیگه اینطور نیست. الآن گنوم بسیار ساده تر از ویندوزه. بازی ها هم که مشکلاتی دارن ولی خیلی وضعیت خوی پیدا کرده
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
یکی از مشکلات اصلی اینه که آزادی نرم‌افزار برای خیلی‌ها مهم نیست. یا نمی‌دونند چیه، یا براشون اهمیت نداره. وقتی هم می‌گیم می‌تونند اطلاعات شما رو جمع‌آوری کنند، جواب میدن که ما اطلاعات مهمی نداریم، مگه میشه با این اطلاعات چیکار کرد؟ :( که درست میگن، اکثرا اطلاعات مهمی ندارند و نمیشه کار خاصی با اون اطلاعات کرد؛ اما وقتی که اطلاعات افراد زیادی یه‌جا جمع بشه، خیلی کار‌ها میشه باهاش کرد. اسنادی که ادوارد اسندون افشا کرد، یه مدرک خیلی محکم برای این حرف هست.
فکر نکنم اکثر افراد حاضر باشند یکی همیشه کنارشون باشه و ببینه توی گوشی چیکار می‌کنه، پس چجوری حاضر هستند یه شرکت اون اطلاعات رو ببینه؟

یکی از دلایل دیگه این هست که بعضی‌ها فکر می‌کنند نرم‌افزار آزاد چون رایگانه، بدرد نمی‌خوره و نرم‌افزاری که بابتش پول داده شده، خوبه و کار می‌کنه. یا نرم‌افزاری بدرد بخوره که یه شرکت پشتش هست، نرم‌افزاری که توسط جامعه کاربری توسعه پیدا می‌کنه خوب نیست.
بعضی‌ها هم از تغییر می‌ترسند یا حالش رو ندارند که یه چیز جدید یاد بگیرند.
یه‌سری‌ها هم تعصب زیادی روی نرم‌افزار انحصاری دارند و کلا با نرم‌افزار آزاد مخالفند یا اون رو قبول ندارند. می‌تونید مقداری از این افراد رو توی نظرات زومیت مشاهده کنید. (بعضی مطالب سایته بد نیست ولی قسمت نظرات تقریبا بدرد نمی‌خوره، کلا بهتره توی اونجا نرفت)

البته یه‌سری‌ها هم هستند که مجبورن از نرم‌افزار‌های انحصاری استفاده کنند اما سعی می‌کنند تا میشه از نرم‌افزار‌های آزاد استفاده کنند.
مثلا برای شبیه‌سازی‌های فیزیکی، من نرم‌افزار آزادی ندیدم که کار بده. یه open foam رو میشناسم که تقریبا حرفی جلوی برنامه‌های ansys یا comsol multiphysics نداره.
توی نرم‌افزار‌های طراحی pcb یه kicad رو میشناسم که قابلیت‌هاش به چیزی مثل altium designer نمیرسه. هرچند به مقدار خوبی قوی هست.
توی مبحث cad هم یه freecad میشناسم، که چیز‌هایی مثل catia یا solid works دربرابرش قرار دارند.
فکر می‌کنم چون کسی زیاد از kicad، freecad و open foam  استفاده نمی‌کنه، توسعه‌دهنده‌های کمتری دارند و به خاطر همین عقب‌تر هستند.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
بعضی‌ها هم از تغییر می‌ترسند یا حالش رو ندارند که یه چیز جدید یاد بگیرند.
این دوتا دلیل به نظرم بیشترین و مهمترین دلیل کم کاربر بودن نرم افزار های آزاد هستن
یه سری‌های دیگه هم می‌ان از من خواهش می‌کنن که برای اون‌ها هم نرم‌افزار آزاد بریزم.
این شیوه خیلی موثره،‌جون من نرفتم به طرف بگم بیا این کار رو بکن و اون بگه نمی‌کنم. خود طرف اومده از من خواسته این کار رو براش بکنم.
خوش به حالتون. اطرافیانتون دنبال حق هستن. اطرافیان من حتی کسانی که در علم رایانه هم سطح خوبی دارن هم ...
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
بنظرم کسی که به علم کامپیوتر علاقه مند باشه و دنبال یادگیری باشه بهش بگی میاد حداقل یک تست هم بکنه ببینه می پسنده یا نه وگرنه کسی که ته کارش اینه که بیاد یک ادیت با فتوشاپ انجام بده براش چه اهمیتی داره؟ البته بعضیا از نصب سیستم عامل می ترسن. مثل خود من البته من بر ترس خودم غلبه کردم و نصب کردم تا ترسم بریزه

البته من ویندوز داشتم اومدم ویندوز کنار اوبونتو بریزم اول ویندوز رو پاک کردم بعد اوبونتو نصب کردم نرم افزار هامو نصب کردم روش بعد اومدم دوباره ویندوز بریزم (آخه نمی دونستم که اوبونتو با سیستم من می خونه یا نه) دیدم ای داد پارتیشن یندی هام یک سوتی داشت که مجبور شدم اوبونتو از اول نصب کنم و بعد دوباره ویندوز نصب کنم.

ولی یک موضوعی توجهمو جلب کرد سی دی ویندوز رو که گذاشتم نصابش که بوت شد یادم افتاد یکاپ نگرفتم از نرم افزار هام ریبوت کردم دیدم grub rescue باز شد. فکر کنم مایکروسافت از قصد این کار رو می کنه که لینوکس رو زمین بزنه آخه من حتی روی Install now هم نزدم ولی گراب پرید. البته با هزار مکافات برش گردوندم.

فعلا یکم مشکلات درایوری دارم که اگر حل بشه هاردم رو از دستمال می کشم گرد خاک های ویندوز پاک شن.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ویندوز به خاطر راحتی و سادگی اینقد محبوب شده
ویندوز راحت و ساده است؟؟؟؟ :o
برگ‌هام 🍃🍃🍃

یکی از مشکلات اصلی اینه که آزادی نرم‌افزار برای خیلی‌ها مهم نیست. یا نمی‌دونند چیه، یا براشون اهمیت نداره. وقتی هم می‌گیم می‌تونند اطلاعات شما رو جمع‌آوری کنند، جواب میدن که ما اطلاعات مهمی نداریم، مگه میشه با این اطلاعات چیکار کرد؟ :( که درست میگن، اکثرا اطلاعات مهمی ندارند و نمیشه کار خاصی با اون اطلاعات کرد؛ اما وقتی که اطلاعات افراد زیادی یه‌جا جمع بشه، خیلی کار‌ها میشه باهاش کرد. اسنادی که ادوارد اسندون افشا کرد، یه مدرک خیلی محکم برای این حرف هست.
فکر نکنم اکثر افراد حاضر باشند یکی همیشه کنارشون باشه و ببینه توی گوشی چیکار می‌کنه، پس چجوری حاضر هستند یه شرکت اون اطلاعات رو ببینه؟
مسئله اصلی در نرم‌افزار آزاد این نیست که نرم‌افزارهای مالکیتی اطلاعات شما رو جمع می‌کنن؛ اینه که شما رو تحت کنترل خودشون در می‌آرن و قدرت تفکّر و اختیار رو از شما می‌گیرن. در واقع انسان بودن شما رو از بین می‌برن.

خوبه که همه این ارائه از روز آزادی نرم‌افزار امسال رو ببینن: نرم‌افزار آزاد علیه سرمایه‌داری نظارتی

خوش به حالتون. اطرافیانتون دنبال حق هستن. اطرافیان من حتی کسانی که در علم رایانه هم سطح خوبی دارن هم ...
اصلاً اون‌ها رو ول کن. طبق مشاهدات من به طور متوسّط، کم‌هوش‌تر از گیک‌ها، نیست. برو سراغ دانش‌آموزها، دانشجوهای هنر، افراد خونه‌دار، بقال، میوه‌فروش. به مراتب از این‌ها بیش‌تر می‌شه آدم فهمیده پیدا کرد.
« آخرین ویرایش: 16 آبان 1400، 11:00 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
بله کسیکه اطلاعات غلطی که اشتباه است بیشترش به خوردش رفته رو نمیشه تغییر داد چون به قول اقا دانیال حالت دفاعی میگیره برو دنبال کسایی که یا هنوز زیر افکار غلط نرفته یا اون هایی که جا برای هدایت به راه راست دارند
مثلا دانش اموزان بهترین گزینه هستند
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
بله کسیکه اطلاعات غلطی که اشتباه است بیشترش به خوردش رفته رو نمیشه تغییر داد چون به قول اقا دانیال حالت دفاعی میگیره برو دنبال کسایی که یا هنوز زیر افکار غلط نرفته یا اون هایی که جا برای هدایت به راه راست دارند
مثلا دانش اموزان بهترین گزینه هستند

ویندوز رو نصب می کنی خیلی قدرتمند به نظر می رسه ولی همینطور که کار می کنی ویروس میگیره با این که ویندوز دیفندر روش فعاله سرعتش در حد مرگ کم میشه.

یادمه یک بار درایور کارت گرافیک رو اومدم نصب مجدد کنم دیگه سیستم بالا نیومد.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
در کل این پیچیدگی ظاهری است که این حس رو ایجاد می کنه
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
در کل این پیچیدگی ظاهری است که این حس رو ایجاد می کنه

آدم تا تست نکنه متوجه نمیشه من خودم موقع نصب دودل بودم ولی الان کاملا راضیم بخش نصب نرم افزار ساده ترین بخشه با این که میگن کاربرای عادی با ترمینال نمی تونن کار کنن بنظرم چیز خاصی نداره من خودم شخصا خیلی از ترمینال خوشم میاد
خداحافظ لینوکس!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
اره این ترسی است که همه دارند من به شخصه قبل از روی اوردن به گنو از محیط سیاه وحشت داشتم وحشت حتی نمیتونستم تم تیره بزارم شوخی نمیکنم  ;D
ولی الان عاشق ترمینال و ویم و tty و هر محیط متنی هستم حتی به ذهنم خورده بود که کلا میزکار نداشته باشم که نمیشد باهاش کنار بیام چون تصاویر و فیلم و... مشکل بود