براي ديدن ساير گزينه هاي اين نرم افزار دستور man rkhunter رو بزنيد.به قول يكي از دوستان man چيز خوبيه!در ضمن دوست عزيز زياد وسواس به خرج نديد. من 2-3 سال ميشه كه از اوبونتو استفاده ميكنم.تا حالا حتي 1 مشكل امنيتي نداشتم در حالي كه اگه ويندوز بود تا حالا هيچ چيزي باقي نمونده بود...
البته قبول دارم كه اين بحث خيلي مفيده.
بسیار ممنون هستم از تمامی دوستان و اساتید محترم که با راهنماییهای خود راهگشای بنده و بقیه دوستان بودند .
m0si عزیز بنده به شما سلام میکنم . این که لینوکس چقدر امن تر و قوی تر از ویندوز است بر کسی پوشیده نیست و حتی متعصب ترین کاربران ویندوز نیز به این مورد اعتراف و به آن واقف هستند ؛ اما
موردی که بنده به آن اشاره دارم جزو مواردی است که به نسبت بقیه ؛ کمتر در مورد آن صحبت شده است و به نظر بنده یک همچین مورد حساس و مهمی که در صورت نا آگاهی کاربر تا به این حد
میتواند برای سلامت و کارکرد سیستم عامل مضر باشد باید صحبتی مفصل و بحثی کارا در مورد آن صورت گیرد تا بقیه کاربران نیز که مانند خود بنده از تجربیات کمتری برخوردارند بتوانند در این مورد
حساس که کمتر به آن پرداخته شده ؛ نیز به راحتی سیستم خود را از هرگونه مشکل به دور نگه دارند.
همچنین از همه دوستان صمیمانه ترین تشکر ها به خاطر راهنمایی و البته شرکت در این گفتگو را دارم . بنده در این مورد تحقیقاتی انجام داده ام که با تکمیل شدن و درخور قرار گرفتن حتما نتیجه
آنها را در همین تاپیک به اطلاع خواهم رساند. از اساتید عزیز نیز که در این مورد اطلاعاتی دارند تقاضا میشود علاقه مندان را از دانش گرانبهای خود بی نصیب نگذارند .
با صمیمانه ترین تشکرها