انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب مودم  (دفعات بازدید: 2378 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ali1995

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
مشکل در نصب مودم
« : 24 شهریور 1389، 07:05 ب‌ظ »
سلام به همگی و شرمنده از ایجاد عنوان جدید اما گفتم بد نیست که به دیگران هم شاید کمکی کرده باشد
من به تازگی تقریبا به اوبونتو 10.04 مهاجرت کرده ام و به اندازه ی دیگران از آن اطلاعات کافی ندارم
من طبق دستور ویکی هر کاری که گفته بود می کنم اما همین اولش به مشکل بر می خورم من که می خواهم که کد را وارد کنم همان قسمت اول را قبول نمی کند و می نویسد:Command not found
و هر کاری کردم درست نشد اما از آنجایی که من از ویندوز اطلاعات نسبتا خوبی دارم به ویندوز رفتم و فهمیدم که مودمم از نوع:Creative Modem Blaster v.90 PCI DI5655
است
و اکنون اگر دوستان بتوانند کمی من را راهنمایی بکنند بسیار ممنونتان می شوم
و باز هم شرمنده از زدن پست و سرچ هم کردم اما از آنجا که تخصصی بود و اطلاات کمی دارم چیزی نفهمیدم

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: مشکل در نصب مودم
« پاسخ #1 : 25 شهریور 1389، 12:37 ق‌ظ »
چه دستوری میزنی که command not found میده ؟
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین ali1995

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 25 شهریور 1389، 11:38 ق‌ظ »
همون دستوراتی که در ویکی گفته:من scanModem.gzرا در دسکتاپم می گذارم بعد همان خط اول دستور یعنی:$
cd ~/Desktop
را البته این جا کمی به هم ریخته شده من نمی دانستم که چه کارکنم .می زنم آن ارور را می دهد.و تا حالا دو بار اوبونتو را عوض کرده ام.
در ضمن من از اوبونتو10.04استفاده می کنم و از نوی دسکتاپ
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1389، 11:43 ق‌ظ توسط ali1995 »

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #3 : 25 شهریور 1389، 11:47 ق‌ظ »
خوب درست این دستور اینه:
cd Desktopپیشنهاد می کنم یه تاپیک توی بخش تازه کارها برای کار با خط فرمان هست مطالعش بفرمایید. اون اعوجاج ها توی دستور بالا مربوط به آداب کد نویسی خط فرمان هست ;)
مهمتر از اینکه نوع مودم رو بدونیم در برنامه اسکن مودم اینه که بفهمیم درایورش رو از کجا باید دانلود کنیم. اجرا کردنش تجربه خوبیه. امیدوارم موفق باشید ;D
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین ali1995

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 25 شهریور 1389، 12:48 ب‌ظ »
من از شما بسیار ممنونم

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #5 : 25 شهریور 1389، 06:58 ب‌ظ »
و احتمالا هم باید بدونید که نصب برنامه ها رو باید با دسترسی ریشه انجام داد یعنی قبل از اجرای دستورات کلمه sudo استفاده کنید و یا ابتدای کار دستور:
sudo -sرو بزنید و بعد پسوردتون رو بدید تا وارد کاربر ریشه بشید ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!