0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
درود دوستان امروز میخواستم سیستم رو به تی وی وصل کنم (با hdmi) اما هیچ تصویری نمیاد بالا و همش no signal نشون میده روی مانیتور مشکلی نداره ولی روی تی وی هیچ تصویری نمیده اوبونتو ورژن 20.04
نقلقول از: wixler در 18 آبان 1400، 11:11 قظمدل کارت گرافیکتون چیه؟در ضمن حتما بررسی کنید که کابل سالم باشه و درست جا میزنیدضمنا توصیه میکنم اوبونتوی خودتون رو بروزرسانی کنیدGEFORCE 210 ((بله کابل سالمه... همون کابلی رو که به مانیتور میزنم رو روی تی وی امتحان کردم تصویر نمیده
مدل کارت گرافیکتون چیه؟در ضمن حتما بررسی کنید که کابل سالم باشه و درست جا میزنیدضمنا توصیه میکنم اوبونتوی خودتون رو بروزرسانی کنید
از تنظیمات قسمت نمایشگر احتمالا میشه درست کرد
خود سیستم مشکل اینه که من الان اوبونتو ندارم و نمیتونم توضیح بدم عکس بدی بهتره
از تنظیمات منمایشگر
یادمه منم یک بار همچین مشکلی داشتم آخر سر فهمیدم قبلا کارت گرافیکم رو مادربورد بوده ولی الان نیست اشتباهی به مادربورد وصل کرده بودم کشیدم زدم به کارت گرافیک درست شد.
اصلا نمایشگر خارجی رو نشناخته. وضعیت شما مثل پایین نیست؟نقلقول از: Mtsaghafi در 18 آبان 1400، 11:20 قظیادمه منم یک بار همچین مشکلی داشتم آخر سر فهمیدم قبلا کارت گرافیکم رو مادربورد بوده ولی الان نیست اشتباهی به مادربورد وصل کرده بودم کشیدم زدم به کارت گرافیک درست شد.
نقلقول از: Dragon- در 18 آبان 1400، 07:03 بظاصلا نمایشگر خارجی رو نشناخته. وضعیت شما مثل پایین نیست؟نقلقول از: Mtsaghafi در 18 آبان 1400، 11:20 قظیادمه منم یک بار همچین مشکلی داشتم آخر سر فهمیدم قبلا کارت گرافیکم رو مادربورد بوده ولی الان نیست اشتباهی به مادربورد وصل کرده بودم کشیدم زدم به کارت گرافیک درست شد.خیر گرافیک من متصل هست و اینکه درایورش هم نصبه