انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یه مشکل سخت افزاری و 2 تا سوال کاربردی دیگه  (دفعات بازدید: 1081 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammadmoqadam

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام خدمت همه کاربران محترم اوبونتو
من يه کاربر تازه کارم که تقريبا يه هفته اي ميشه سي دي اوبونتو بدستم رسيده
هميشه دوست داشتم اين لينوکسي رو که ميگن امتحان کنم با چند نفر مشورت کردم گفتند از اوبونتو استفاده کن براي تازه کارا راحت تره
در حقيقت هميشه فکر ميکردم مقايسه هايي که بين لينوکس و ويندوز صورت ميگيره همشو يه سري آدم متعصب به لينوکس مينويسند که الکي بزرگش کنند ولي خوب متوجه اشتباهم شدم.
فقط يه مشکل بزرگ مقابلمه که اميدوارم دوستان کمک کنند بتونم حلش کنم
ناراحتم که اينو ميگم ولي اگه حل نشه مجبورم از ويندوز استفاده کنم
مشکل بنده:
1-کارت گرافيک بنده  sis 650 onboard هست.هم به انگليسي سرچ کردم هم به فارسي متوجه شدم خيلي ها مشکل اين کارت رو دارند
تو سايت sis.com فقط درايور رد هت رو براي اين کارت تهيه کردند.خيلي ها در جواب به اين سوال ميگن اين کارت از سه بعدي پشتيباني نميکنه بنابراين لازم نيست نصبش کني.
خب اين دوستان فکر ميکنم اشتباه ميکنند
من با اين کارت گرافيک بازي هاي:
call of duty1
call of duty2
fifa07
general
و نرم افزار 3DMAX
رو اجرا کردم هيچ مشکلي هم نداشتم
انواع و اقسام نرم افزار هاي سه بعدي کننده دسکتاپ در ويندوز رو هم نصب کردم و امتحان کردم مثل real desktopوbomp top
هيچ جاي نت هم گرافيک اين کارت رو براي اوبونتو پيدا نکردم
يکي از دوستان قبلا بهم گفته بود اگر پيدا نکردي نصب کني
يه کاري بهت ميگم انجام بدي و به صورت دستي نصبش کني و به دستگاه بشناسونيش.
2-موقع باز کردن صفحات وب یه فونت بدترکیب نمایش داده میشه.اگر فونت های ویندوز رو اوبونتو نصب میشه لطفا راهنماییم کنید چجوری این کارو انجام بدم.
3-مقالات راجع به نصب مودم رو خوندم اما فقط گیج تر شدم.اگه میشه یه خرده خلاصه کمک کنید.
حالا من از اهل فن اوبونتو کمک ميخوام منو راهنمايي کنند و با اين کارشون يک نفر ديگرو هم به خانواده اوبونتو اضافه کنند.
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1389، 12:55 ق‌ظ توسط mohammadmoqadam »