0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: MHA152 در 28 خرداد 1392، 07:14 بظنقلقول از: سالار مقدم در 28 خرداد 1392، 07:11 بظنقلقول از: MHA152 در 28 خرداد 1392، 06:40 بظسلام من می خواستم time out را افزایش بدم ولی توی فایل etc/default/grub/ چندین تا time out بود و من اینطوری ادیتش کردمکد: [انتخاب]GRUB_DEFAULT=0GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=5GRUB_HIDDEN_TIMEOUT_QUIET=trueGRUB_TIMEOUT=5ولی الآن بازم سریعا وارد لوبونتو میشه(چه کار کنم؟)بین اینها چهارمی رو باید تغییر بدید.آخری که روی 5 است پس مشکل چیه؟شما مستقیما از /boot/grub/grub.cfg تغییر رو اعمال کن
نقلقول از: سالار مقدم در 28 خرداد 1392، 07:11 بظنقلقول از: MHA152 در 28 خرداد 1392، 06:40 بظسلام من می خواستم time out را افزایش بدم ولی توی فایل etc/default/grub/ چندین تا time out بود و من اینطوری ادیتش کردمکد: [انتخاب]GRUB_DEFAULT=0GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=5GRUB_HIDDEN_TIMEOUT_QUIET=trueGRUB_TIMEOUT=5ولی الآن بازم سریعا وارد لوبونتو میشه(چه کار کنم؟)بین اینها چهارمی رو باید تغییر بدید.آخری که روی 5 است پس مشکل چیه؟
نقلقول از: MHA152 در 28 خرداد 1392، 06:40 بظسلام من می خواستم time out را افزایش بدم ولی توی فایل etc/default/grub/ چندین تا time out بود و من اینطوری ادیتش کردمکد: [انتخاب]GRUB_DEFAULT=0GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=5GRUB_HIDDEN_TIMEOUT_QUIET=trueGRUB_TIMEOUT=5ولی الآن بازم سریعا وارد لوبونتو میشه(چه کار کنم؟)بین اینها چهارمی رو باید تغییر بدید.
سلام من می خواستم time out را افزایش بدم ولی توی فایل etc/default/grub/ چندین تا time out بود و من اینطوری ادیتش کردمکد: [انتخاب]GRUB_DEFAULT=0GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=5GRUB_HIDDEN_TIMEOUT_QUIET=trueGRUB_TIMEOUT=5ولی الآن بازم سریعا وارد لوبونتو میشه(چه کار کنم؟)
GRUB_DEFAULT=0GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=5GRUB_HIDDEN_TIMEOUT_QUIET=trueGRUB_TIMEOUT=5