انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یک نرم افزار سبک برای ویرایش عکس و ویدیو  (دفعات بازدید: 5021 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
پاسخ : یک نرم افزار سبک برای ویرایش عکس و ویدیو
« پاسخ #15 : 27 آبان 1400، 07:11 ب‌ظ »
ببخشید کریتا و نرم افزار های کی دی ای مگه روی میزکار های دیگه کار نمیکنند ؟ واسه اون وابستگی ها میگید که سبک بمونه دیگه ؟
گیمپ چقدر حجمشه تا جایی که میدونم حدودای ۵۰ مگابایت بیشتره ؟ کریتا سبک تره ؟ هنوز میگم کریتا هدفش نقاشی دیجیتال است و گیمپ برای ویرایش تصویر خیلی بهتره
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1527
  • آرچ + گنوم
Krita خیلی پیچیده و حرفه ای هست از گیمپ به نظرم کاملتره البته من تخصص ندارم در این ضمینه ولی قطعا مقایسه کریتا با پینت مسخره است

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
درود.

برای عکس گمان کنم هم Draw درون مجموعه ی لیبرآفیس کارتان را راه بیندازه و هم نرمافزار سبک Drawing که در همه جا هست.

دراگ گمان نمیکنم ولی بهر حال برای عکس دوم باید از گزینه ی insert استفاده کنید و برای عکس اول هم open .
موقع export  هم میشه کیفیت را تنظیم کرد.
« آخرین ویرایش: 03 آذر 1400، 11:30 ق‌ظ توسط گیسو »
کاملا تازه کار و دارای زوبونتو(18.4) و لینوکس مینت(19.3) همراه با ویندوز اکس پی روی دو رایانه ی (32bit).

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
جایگزین افتر افکت و پریمیر چه جایگزینی هست؟
منظورم از جایگزین اینه که مثلا فایل های افترافکت یا پریمیر یا فتوشاپ رو بشه باز و ویرایش کرد.
گیمپ می تونه طرح های لایه باز فتوشاپی رو باز کنه؟
واقعا دارم وسوسه میشم برگردم ویندوز با خیال راحت از  نرم افزار های کرک شده فول امکانات استفاده کنم ولی جلوی خودمو میگیرم چون دزدیه.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
منظورم از جایگزین اینه که مثلا فایل های افترافکت یا پریمیر یا فتوشاپ رو بشه باز و ویرایش کرد.
واقعا دارم وسوسه میشم برگردم ویندوز با خیال راحت از  نرم افزار های کرک شده فول امکانات استفاده کنم ولی جلوی خودمو میگیرم چون دزدیه.
لینوکس برای کاربرد مولتی‌مدیا گزینه‌ی مناسبی نیست. شما اگر به نرم‌افزارهای انحصاری وابستگی دارید همین الان برگردید ویندوز. واسه کاربری چندرسانه‌ای حتی مک هم انتخاب بهتریه از ویندوز.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
گیمپ می‌تونه فایل‌های psd رو باز کنه. نمی‌دونم می‌تونید توی گیمپ لایه‌های اون فایل‌ها رو تغییر بدید یا نه، خودتون امتحان کنید.
بهتره فعلا ویندوز رو در کنار گنو/لینوکس داشته باشید، بعد که تونستید، ویندوز رو پاک کنید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
گیمپ فایل های پی اس دی رو دست و پا شکسته باز می کنه تغییر میده و ذخیره می کنه من تا حالا مشکل خاصی باهاش نداشتم فقط یکی دوتا جا یک لایه یکم بزرگ تر بود
فقط گیمپ نمیتونه پی اس دی بسازه باید یک پی اس دس  باهاش باز کنید تغییر بدید و دوباره روی همون ذخیره کنید
فکر می کنم اوبونتو استدیو نصب کنید جالب باشه  ;D یک طعم رسمی از اوبونتو است  ;)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
پاسخ : یک نرم افزار سبک برای ویرایش عکس و ویدیو
« پاسخ #22 : 10 بهمن 1400، 12:39 ق‌ظ »
سلام برای ویدئو از kdenlive استفاده کن و برای عکس از kolour paint، این از پینت ویندوز خیلی بهتره در صورتی که ابزارهاش و حتی خود uiش به شدت شبیه همون پینت، مثلا توی paint ویندوز تصاویر png که پس زمینه شفاف دارن رو سفید میکنه ولی اینجا نه همینم هندل میکنه و خیلی امکانات بهتر، من خیلی از نرم‌افزارها دوستان رو امتحان کردم ولی به اندازه این خوب نبوده، حداقل برای من.