با سلام،
دبیان را بدون میزکار وبدون standard system utilities نصب کردم و سعی می کنم اگر بتوانم با کمک دوستان دیگر از میزکار استفاده نکنم و بجای آن از window manager استفاده نمایم.
...
۱- برای xcompmgr میتونید
اینجا رو ببینید.
۲- فکر کنم توی sid باشند، شاید هم experimental مطمئن نیستم.
۶- باید همراه یه بسته دیگه نصب شده باشه. میتونید گزارشهای apt رو برای اطلاعات بیشتر بررسی کنید. توی مسیر زیر قرار دارند.
/var/log/apt
۷- چیز زیادی نصب نشده، به خاطر همین gedit وابستگیهای خودش رو نصب میکنه و اون وابستگیها هم وابستگی خودشون رو دارند و ... به خاطر همین یکم تعداد بستهها زیاد میشه.
برای خاموش کردن و راه ندازی و...
فایل زیر رو ویرایش کردی؟
EDITOR=nano visudo
شما که فقط visudo رو باز کردید، منظورتون چه فایلی هست؟ منظورتون فایل sudoers نیست یا فایلهای داخل sudoers.d ؟
اگر امکان داشته باشد می توانید بگویید xorg و numlockx کاربردشان چیست؟
برای power-manager چه بسته ای را نصب کنم؟
xorg یه چیزیه که محیط محیط گرافیکی ایجاد میکنه. شما اون رو نصب کرده بودید وگرنه نمیتونیستید محیط گرافیکی داشته باشید. (مگه اینکه wayland رو اول کار نصب کرده باشید که خیلی بعیده)
بسته xorg توی دبیان، در اصل یه meta package هست. اینجور بستهها خودشون چیزی ندارند، بلکه به بستههای دیگه وابسته هستند تا با نصب این بسته، بقیه بستهها هم نصب بشن. مثلا بسته task-gnome-desktop هم یه meta package هست. اگه موقع نصب دبیان، اونجایی که انتخاب میکنید چه میزکاری نصب بشه، گنوم رو انتخاب کنید، در اصل این بسته نصب میشه. این بسته خودش کلا دو تا فایل بیشتر نداره ولی به بستههای دیگه وابسته هست که باعث میشه میزکار گنوم و یه سری برنامههای دیگه نصب بشه.
برای power-manager، بهتره xfce4-power-manager رو نصب کنید. چون وابستگیهای زیادی نداره و اینکه همین الان چیزهایی مربوط به xfce4 رو نصب کردید، پس ممکنه یه سری از وابستگیها رو الان داشته باشید. گزینه بعدی میتونه mate-power-manager باشه.
مطمئن نیستم که gnome-power-manager چقدر وابستگی داره، خودتون ببینید. ukui-power-manager رو هم نمیشناسم.
من چون می خواهم در سیستمم چند کاربر داشته باشم، چکار می توانم بکنم عوض اینکه بروم و در تک تک پوشه Home کاربرها این تغییرات را اعمال بکنم، در یک مسیری اینها را بنویسم که به کل کاربرها این تغییرات و موارد اعمال بشود. ولی در کدام مسیر؟
میتونید یهبار تنظیم کنید و بعد توی هوم هر کاربر کپی کنید. میتونید اون فایلها رو داخل دایرکتوری زیر هم قرار بدید تا هر کاربر جدید که ساخته میشه، تنظیماتش مثل شما باشه.
/etc/skel
راه دیگه هم اینه که یه دایرکتوری یه جای سیستم درست کنید، گروه و صاحب اون رو بدید به روت، دسترسی اون رو 0755 بذارید و بعد تنظیمات رو اونجا قرار بدید. بعد میتونید یه لینک از اون تنظیمات، به داخل هوم هر کاربر درست کنید تا تنظیمات اونها یکسان باشه. اینجوری هر تغییری توی تنظیمات اصلی بدید، برای همه اعمال میشه، به کار خاصی هم نیاز نداره.
گروه و صاحب اون فایلهای اصلی باید روت باشه، دسترسی نوشتن برای بقبه هم نباید داشته باشند تا یه کاربر نتونند تنظیمات کل کاربرها رو تغییر بده.