0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام. ربطی به این سؤال نداره اما پیشنهاد میکنم نرمافزار NewsFlash رو امتحان کنید. پرامکانات و سریعه.
یه قایلیت باحالی که داره اینه که خودش صفحهی وب رو کامل بارگیری میکنه و نمایش میده. یعنی نیازی نیست صفحه رو داخل مرورگر باز کنیم.
نقلقول از: آرمان اسماعیلی در 25 آبان 1400، 11:32 بظسلام. ربطی به این سؤال نداره اما پیشنهاد میکنم نرمافزار NewsFlash رو امتحان کنید. پرامکانات و سریعه.ممنون. شاید امتحان کردم ولی همیشه سعی میکنم اگر گنوم نرم افزاری در زمینه مورد نیازم داشته باشه اونو استفاده کنم.
نقلقول از: Reza Hosseinzadeh در 26 آبان 1400، 12:01 قظنقلقول از: آرمان اسماعیلی در 25 آبان 1400، 11:32 بظسلام. ربطی به این سؤال نداره اما پیشنهاد میکنم نرمافزار NewsFlash رو امتحان کنید. پرامکانات و سریعه.ممنون. شاید امتحان کردم ولی همیشه سعی میکنم اگر گنوم نرم افزاری در زمینه مورد نیازم داشته باشه اونو استفاده کنم.خیلی از نرمافزارهای مجموعهی گنوم جدیدن و عمر کمی دارن و هنوز اونقدرها تکمیل و پایدار نشدهن. فضیلت خاصی نداره اینکه در این دنیای آزاد خودتون رو محدود کنید!
در کل خوراکهای وب با اینترنت ایران زیاد مشکل دارن (البته برعکسه در واقعه)
کاری که من میکنم اینه که روی نکستکلودم،کارهٔ News رو نصب میکنم و خبرها رو از اونجا میخونم. کارهّایی برای اندروید داره. احتمالاًباید برای گنو هم داشته باشه.