انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: anbox باز نمیشه  (دفعات بازدید: 1091 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین EnriqueTTE

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 607
anbox باز نمیشه
« : 09 آذر 1400، 04:06 ب‌ظ »
به دلیل اینکه به هیچ روشی نمیشه از میکروفون و اسکرین شیر برای ادوبی کانکت با لینوکس کار کرد، anbox رو نصب کردم. گفتم شاید بشه باهاش میکروفون داشت.
با pamac نصبش کردم وقتی بازش میکنم یه صفحه سفید میاد که نوشته starting وقتی صفحه میره دیگه هیچی نمیاد. کلا برنامه بسته میشه. با htop و bpytop چک کردم هیچ اثری از anbox نیست.
راه حل لطفا..
I am Enriquette

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : anbox باز نمیشه
« پاسخ #1 : 09 آذر 1400، 06:51 ب‌ظ »
توی ترمینال اجراش کنید، ببینید چی میگه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین EnriqueTTE

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 09 آذر 1400، 07:43 ب‌ظ »
اول با ویکی آرچ رفتم جلو و pamac build anbox-modules-dkms رو اجرا کردم، دستور های پایین رو هم اجرا کردم اما به اولی گیر داد که مینویسم:
sudp modprobe binder_linux devices=binder,hwbinder,vndbinder,anbox-binder,anbox-hwbinder,anbox-vndbinder
sudo modprobe ashmem_linux

ERROR:
modprobe: ERROR: could not insert 'binder_linux': Device or resource busy

الانم چه با ترمینال چه با لانچر به مشکل میخورم:
➜ anbox launch
[ 2021-11-30 16:01:57] [launch.cpp:175@operator()] The intent you provided is invalid. Please provide a correct launch intent.
[ 2021-11-30 16:01:57] [launch.cpp:176@operator()] For example to launch the application manager, run:
[ 2021-11-30 16:01:57] [launch.cpp:177@operator()] $ anbox launch --package=org.anbox.appmgr --component=org.anbox.appmgr.AppViewActivity
دستوری که خط آخر نوشته رو زدم سیستم هنگ کرد. فقط موس تکون میخورد. قبلا وقتی هنگ میکرد اگه دکمه پاور رو نگه میداشتم صفحه انتخاب power off, restart, logout, sleep میومد اما اینبار اینجوری نشد. منم اینقدر دکمه رو نگه داشتم تا لپ تاپ خاموش شد.
I am Enriquette

آفلاین EnriqueTTE

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 09 آذر 1400، 07:46 ب‌ظ »
الان کلا سیستم هنگ میکنه تا الان ۳ دفعه شده سیستم هنگ کرده و مجبور شدم خاموشش کنم.
I am Enriquette

آفلاین Dragon-

• *
« پاسخ #4 : 09 آذر 1400، 11:21 ب‌ظ »
چند نفر دیگه هم توی انجمن سعی کرده بودند از anbox استفاده کنند ولی برای اونها هم به مشکل خورده بود. شاید android x86 گزینه بهتری باشه.
به نظرم بهتره anbox رو پاک کنید. بعدش مطمئن بشید که ماژول‌های اون هم پاک شده. از اونجایی که ماژول‌های اون با dkms کنترل میشه، باید توی مسیر قرار گرفته باشند.
/lib/modules/$(uname -r)/updates/dkms
توی هوم خودتون رو هم بررسی کنید که چیزی از anbox باقی نمونده باشه. داخل دایرکتوری‌های config. و local. رو هم همینطور. اگه می‌تونید، دایرکتوری cache. رو هم پاک کنید تا فایل‌های موقتی پاک بشن. پاک کردن اون اطلاعات نباید مشکل خاصی ایجاد کنه.

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • متنفر از گنو و FSF
« پاسخ #5 : 10 آذر 1400، 11:26 ق‌ظ »
Android x86 بدتره Adobe connect رو اجرا نمیکرد می پرید بیرون
متنفر از گنو و FSF

آفلاین EnriqueTTE

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 10 آذر 1400، 12:30 ب‌ظ »
مهندس این android x86 که میگی مثل anbox یا کرنل اندرویده باید دوال بوت یا توی ماشین مجازی استفاده کنم ؟
I am Enriquette

آفلاین Dragon-

• *
« پاسخ #7 : 10 آذر 1400، 01:17 ب‌ظ »
هر دو حالت میشه. شاید بهتر باشه اول توی ماشین‌مجازی اجراش کنید.
« آخرین ویرایش: 10 آذر 1400، 01:35 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین EnriqueTTE

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 10 آذر 1400، 05:31 ب‌ظ »
ادوبی کانکت رو باز نمیکنه. همش ارور میده که برنامه متوقف شده.
یکمم لگ داره. ۳ گیگ رم دادم بهش.
از گوگل پلی هم دانلود نمیکنه.
« آخرین ویرایش: 10 آذر 1400، 05:34 ب‌ظ توسط EnriqueTTE »
I am Enriquette

آفلاین ali7rangoo

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
  • I am a gnu/linux user
« پاسخ #9 : 10 آذر 1400، 11:34 ب‌ظ »
چند ماه پیش اجراش کردم خیلی از برنامه ها رو باز نمیکرد به نظر این پروژه خیلی کار داره.
ولی اگه روش کار بشه خیلی خوبه ( وینددوز یازده داره نرم افزار های اندروید رو اجرا میکنه ما که زود تر همچین چیزایی داشتیم نباید متوقف بشیم :) )
خداوند دنیا رو open source قرار داده .
پس باید سورسش رو تغییر بدیم و اون رو به  سوی مثبت ببریم.
vim world

آفلاین EnriqueTTE

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 11 آذر 1400، 08:18 ق‌ظ »
یکی از دلایلی که ویندوز تو این زمینه ها بهتره میتونه این باشه که مایکروسافت برای هر کارش یه تیم درست میکنه و اون تیم دائما روی اون پروژه کار میکنن و میدونن قضیه چیه. اما وقتی چیزی اوپن سورس باشه درسته که تعداد افرادی که روی پروژه کار میکنن ممکنه بیشتر باشه اما کارای دیگه هم دارن که بخوان انجام بدن و همین باعث میشه پروژه به خوبی شرکت ها پیش نره. ضمن اینکه تعداد افراد بیشتره اما خیلیاشون شاید فقط دو یا سه خط به پروژه کمک کرده باشن و توی لیست مشارکت کنندگان گیت هاب اسمشون میاد.

امیدوارم راه حلی برای این مشکل باشه چون من یکی خیلی بهش نیاز دارم.
I am Enriquette

آفلاین ali7rangoo

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 282
  • I am a gnu/linux user
« پاسخ #11 : 11 آذر 1400، 12:57 ب‌ظ »
یکی از دلایلی که ویندوز تو این زمینه ها بهتره میتونه این باشه که مایکروسافت برای هر کارش یه تیم درست میکنه و اون تیم دائما روی اون پروژه کار میکنن و میدونن قضیه چیه. اما وقتی چیزی اوپن سورس باشه درسته که تعداد افرادی که روی پروژه کار میکنن ممکنه بیشتر باشه اما کارای دیگه هم دارن که بخوان انجام بدن و همین باعث میشه پروژه به خوبی شرکت ها پیش نره. ضمن اینکه تعداد افراد بیشتره اما خیلیاشون شاید فقط دو یا سه خط به پروژه کمک کرده باشن و توی لیست مشارکت کنندگان گیت هاب اسمشون میاد.

امیدوارم راه حلی برای این مشکل باشه چون من یکی خیلی بهش نیاز دارم.
البته ابن مورد برای پروژه های بزرگ صدق نیمکنه مثلا آیا روند توسعه کرنل ویندوز با کرنل لینوکس قابل مقایسه هست؟
(البته که مابکروسافت یک شرکت تریلیون دلاری هست و داره در ازای بسیاری کاربرانی که به کپی رایت احترام میزارن و از سرویس هاش استفاده میکنن کسب درآمد میکنه)
خداوند دنیا رو open source قرار داده .
پس باید سورسش رو تغییر بدیم و اون رو به  سوی مثبت ببریم.
vim world

آفلاین seyal

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
« پاسخ #12 : 11 آذر 1400، 07:08 ب‌ظ »
از Genymotion استفاده کردی تا حالا؟ من اوایل داشتم(اما روی سیستم من لگ میزد).
البته برای اندروید اگه اندروید x86 نسخه ۴ یا ۶ رو تو گنوم باکس یا virtual Box اجرا کنی شاید بهت کمک کنه برای من که خوب اجرا می شد(بهترین اجراش برای اندروید 4 بود)
البته سیستم عامل هایی مثل Bliss Os , Remix Os و Phoneix Os(این فونیکسش رو ماشین مجازی اجرا نکرد) هم هست می تونی اگه سیستمت قوی هست تو ماشین مجازی استفاده کنی یا اینکه دوال بوت نصبش کنی(من یبار Bliss Os رو SSd نصب کردم سرعتش خیلی خوب بود و برنامه هم روش نصب می شد اما از محیطش زیاد خوشم نیومد که تقصیری نداشت اندروید بیشتر برای دیوایس های لمسی طراحی شده روی دسکتاپ زیاد کار باهاش لذت بخش نیست).
اما در کل پیشنهاد میشه که اگه کارای دانشگاه داری لینوکس با ویندوز رو دوال بوت کنی(مخصوصا اگه SSD استفاده کنی سرعت سوییچ کردن بالاتر میاد) خودت راحت تری چون نرم افزارای زیادی مثل EndNote و .. است سیستم لینوکست هم مجبور نیستی چندین برنامه سنگین مثل واین و ویرچال باکس و ایزوهای اندروید ایکس ۸۶ و .. روش دانلود و نصب کنی که براش مشکل پیش بیاد(تازه بعد این کارا باز هم نتیجه نهایی زیاد پرفورمنس خوبی نداره) بعضی استادا هم که فایل مایکروسافت ورد می خوان یه آزمایش قبلش تو ویندوز بزنی ببینی فایلت درسته یا نه بد نیست.
البته لینوکس وافعا سیستم عامل خوب و عالیه و اگه استفاده ازش مثل ویندوز همگانی بود مشکلات هماهنگی خیلی کمتر بود همین الانشم خیلی از برنامه ها است نسخه لینوکسیش خیلی خوبه حتی از ویندوزی هم بهتره.
« آخرین ویرایش: 15 آذر 1400، 08:44 ق‌ظ توسط seyal »

آفلاین #unknown#

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 441
« پاسخ #13 : 11 آذر 1400، 10:06 ب‌ظ »
منم چند وقت پیش دنبال شبیه ساز بودم و چند تاشون رو تست کردم
به غیر از andx86 باقیشون نصب نشد ، این هم ناقص بود و باگ زیاد داشت .

آفلاین EnriqueTTE

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 13 آذر 1400، 10:12 ق‌ظ »
این Genymotion که گفتید رو نصب کردم از android x86 روی virtualbox بیشتر لگ داره. سامسونگ a50 رو انتخاب کردم. نمیدونم مدل های متفاوت چه فرقی باهمدیگه دارن.
I am Enriquette