یک سوال داشتم. من الان دارم پی اچ پی یاد می گیرم بنظرتون با IDE برای برنامه نویسی بهتره یا ادیتور؟
هر کدوم که راحت تر هستی .
ide خیلی سنگینه ولی editor خیلی سبکه
ide پلاگین هایی رو نصب داره که شاید هیچ وقتی بهش نیاز پیدا نکنید .
editor برای مثال vim یا امثالش یا emacs : این نوع ادیتور ها یک محیط کاملا ساده و بی امکانات به شما میدن ولی در عوض کلی پلاگین های مفید دارن که اجازه میدن به شما خودن ادیتورتون رو بسازید . یا بقیه این کار رو انجام دادن و شما از اون کانفیگ ها میتونید استفاده کنید .
یک سوال دیگه: کانفیگ i3 رو از کجا یاد بگیرم؟ هیچ منبع درست حسابی هم ندیدم که کانفیگ کردنو یاد بده (نمی خوام کپی کردن کانفیگ های بقیه رو یاد بگیرم). می خوام بتونم خودم به تنهایی بدون کپی کردن و کمک از کسی محیط کارم رو به شکلی که دوست دارم در بیارم. مثلا الان i3 برای وای فای و بلوتوث و تنطیمات و اینا هیچی نداره میشه تنطیمش کرد؟ اگر میشه از کجا یاد بگیرم.
کانفیگ های i3 به نظر من از راه خوندن داکیومنت به نتیجه نمیرسید یا حداقل در حد خیلی کم میتونید تغییراتی ایجاد کنید .
به نظر من سورس کانفیگ هایی که برای i3 هست رو خودتون مطالعه کنید و دست کاری کنید . از این راه به نتیجه میرسید ( این روشی بود که من یاد گرفم )
یک سوال دیگه هم داشتم. با یادگیری برنامه نویسی میشه به خارج مهاجرت کرد؟ یا از سایت های خارجی پروژه گرفت؟
ازونجایی که یکم تحقیق کردم دیدم توی این وب سایت های آگهی، پروژه درست حسابی زیاد گیر نمیاد و فردی که اعتبار زیادی نداره راحت گیرش نمیاد و شرکت ها هم که اندازه کارگر حقوق میدن به نظرم توی ایران آینده ای برای یک برنامه نویس نیست. درسته؟
من که چیز خیلی خواصی در این مورد نمیدونم ولی چرا نشه با یادگیری برنامه نویسی به خارج محاجرت کرد ؟
جناب سامیت وب سایتتون درست نشد؟ هر کاری کردم باز نمیشه.
مشکلی پیش نیومده درگیر ssl هستم . فعلا از http استفاده میکنم تا زمانی که این مشکل رو برطرف کنم .