این بَده! ممنون که مارو هم در جریان گذاشتی
همیشه به ویندوز یه دید تاریک داشتم که معلوم نیست چی به چیه! ولی در گنو لینوکس تهش اینه ندونم کنجکاو باشم درموردش بخوام تحقیق کنم به دست میاد، ولی ویندوز یه محیط بسته که سعی میکنه کلا یه محیط که معلوم نیس پشتش چیه باشه(: و همینطور نرم افزار های انحصاری و متن بسته، همیشه تو فکرمم این بود خب چرا یه نرم افزار آلوده(یا نامشخص) چیز دیگه ای تغییر نده؟ یا اشتباه کارش انجام نده، و بخاطر همین موضوع زیاد دوست ندارم حتی برای انتقال فایل هاردم که اطلاعاتم توشه به ویندوز بقیه وصل کنم یا حتی ویندوز خودم! البته بیشتر اطلاعات مهم ترم رمزگذاری کردم ولی بازم نسبت به این کار که اطلاعاتم در سیستم عاملی که چیزی ازش نمیدونم وصل کنم حس خوبی ندارم البته تا الان مشکلم بجز پاک شدن بعضی اطلاعاتم توسط آنتی ویروس
چیز دیگه ای مشاهده نکردم ولی خب هرچی با خودم کلنجار میرم نمیتونم اعتماد کنم به اطلاعات مهم/نیمه مهمم رو در چیزی که اصلا نمیدونم چیه اجرا کنم و بنظرمم کار درستیه!
ولی خب نحوه حرف زدن با بقیه آدما نمیدونم چی بگم! بگی نمیدم میگه چقد تخسی و خود خواه، بخوای توضیح چرایش بدی میگن توهم با اون لینوکست کشتی مارو/:
نمیدونم واقعا کی مغز مردم قراره از این انحصار باز بشه که چیزی وقتی نمیدونن یا براشون مهم نیست دلیل توهین به دیگری ندونن(: همین امروز فامیلم داشت ویندوز نصب میکرد ازم داشت سوال میپرسید چیکار کنه یه جاش مشکل خورد و توی مکالمه صوتی توی بازی دیدم صدای رفیقش میاد که میگه: بابا بده بیرون برات نصب کنن دیگه..، در صورتی که همه ما میدونیم نصب ویندوز چیز سختی نیست و آخرشم نصب کرد، اصلا حرفم سر این نیست باید همه برن تو فاز کامپیوتر و بقیه هیچی نمیدونن و ما خوبیم، حرفم اینه حداقل به قول خودشون گنو لینوکس واسه خودمون نمیخواد بهشون معرفی کنیم ولی حداقل کسی که یه چیزایی فراتر در نظر میگیره رو تحقیر و مسخره نکنیم حالا به هر دلیلی،چون فکر میکنیم آنتی ویروس نصب کردیم و امن هستیم و یا با یه کلیک در برنامه ای امن هستیم و استفاده از سرویس های گوگل و هر چیزی که فقط نوشته«منامنهستم» دیگه همه چی حله، ولی ما که بنظرمون اینطور نیست از نظر اونها توهمی هستیم!(:
ویرایش: یکم بنظر فک کنم زیاده روی کردم