سلام کتاب رایگان برای lpi وجود داره؟
برای یادگیری گنو/لینوکس چه کتاب هایی رو پیشنهاد میدید؟
کتاب نمیدونم، ولی ویدیو آموزش لینوکس با جادی هست
هم LIPC1 و هم LIPC2 رو جادی آموزش داده
این دوره هارو مگه سایتش دسترسی رو نبسته؟ الان ما داریم مستقیماً دوره رو می بینیم مشکلی نداره؟ راضی هستند که ما ببینیم؟
خیر، وقتی رایگان گذاشتن که استفاده کنین، مهم نیست که مستقیم از سایت خودشون ببینین یا از جای دیگه. به هر حال رایگان گذاشتن.
البته نمی دونم سیاست های اون وب سایت ها چی هست ولی فکر کنم دوره ساخته شده متعلق به سایت باشه نه مدرس
بله بعضی آموزشها رو مدرس خودش میسازه و میفروشه، بعضیا رو هم سایت اسپانسر میشه و میگه بیا بساز. مثلا آموزش پایتون بود که فکنم سایت مکتبخونه بود اومد به جادی گفت بساز... و یه جورایی اسپانسر قضیه شد.
ولی من توی خود سایتش لینک مستقیم ندیدم بدون ثبت نام نمیشد دانلود کرد. نمی دونم این لینک هایی رو که توی انجمن گذاشتن رو از کجا آوردند.
اشکالی نداره، آموزش lpic که جادی ساخته رو خود جادی هم رایگان برای دانلود گذاشت. مطمئن باشین اگه ایرادی داشت خودش همچین کاری نمیکرد چون روی این مسائل حساسه. تازه میگفت پخش کنین دست بقیه هم برسه.
البته درباره آموزشهایی که بقیه ساختن نظری ندارم، من آموزشهای جادی عزیز رو دیدم و میدونم که این شرایط رو داره و رایگانه. ثبتنام توی اون سایت هم مهم نیست زیاد سیستمشون اینجوریه. ایرادی نداره که از جای دیگه دانلود کنی.
موفق باشین