ربطی به ؟ نداره
خوب اصلا هدف اون خواننده فروش اهنگش نیست که کل درامدش از کنسرت و... است
اون /به/ اشتباهی افتاده !
منظور ما کلی هست که طرف میتونه بابت نشرشون پول بگیره یا نه !
اون حالت که گفتید موضوع ما نیست ! وگرنه که حرفتون درسته !
چارهٔ دیگهای هم داشته؟ اونی که کلیهاش رو میفروشه هم با رضایت خودش میفروشه، پولش رو هم میگیره! اونی که تو معدن ذغالسنگ کار میکنه هم با رضایت خودش اونجا کار میکنه و پولش رو میگیره… اوج ولآنگاری و بیمسئولیتی اجتماعیه اگه بگیم به ما ربطی نداره!
همونطور که گفتم شما الآن به عنتوان یک فرد،نمیتونی کتاب خودت رو منتشر کنی. باید پیش از این کار، تمام حقوقش رو به یه ناشر بفروشی (این که حق رو اصلاًمیشه فروخت یا نه به کنار!!!) تا محتوات بتونن نشر پیدا کنن.
از کجا بدونم چاره دیگ ای نداشته ؟؟
دارید مسيله بی پولی رو به حق فروش امتیاز ربط میدید ! درسته که بعضا در مواقعی مرتبط هستن اما لزوما این و اون با هم نیستن !
فروش امتیاز یه حقه ! طرف میتونه بفروشه میتونه نفروشه ! نمیدونم چرا اصرار دارید چاقو گذاشتن زیر گلوی طرف !
درمورد کتاب و نشرش تحقیقی نکردم و اطلاعی ندارم اما اگر چیزی که میگید درست باشه اونوقت در این رابطه حق با شماست و این قانون باید اصلاح بشه و اجبارش برداشته بشه و بحث دیگ ای نداره
تحت فشار گذاشتن افراد ناگزیر به انجام کاری، دقیقاً زورگوییه و درآوردن حق اون فرد از چنگش، مصداق صریح اخّاذی
کسی چاقو زیر گلوتون نذاشته ! نمیخواید نفروشید !
گه استفادهٔ شما، داره چیزی از ارائهکننده کم میکنه، باید پولش رو بدید، وگرنه الزام اخلاقیای وجود نداره.
در کنسرت، شما برای شنیدن آهنگ پول نمیدید، چون اون آهنگ رو میتونید به رایگان از جای دیگه بگیرید و گوش کنید. پول حمایت از آهنگساز مورد علاقهتون رو میدید، به اضافهٔ امکاناتی که برای شخص شما برپا شده، اعم از مکان، تجهیزات موسیقی و… که اگه شما نمیخواستید گوش کنید، اصلاً هزینه نمیشد.
گفت که اهنگ مثل خدمات هست و پول خدمتی که ارائه شده میدیم نه محصولی که بخوایم از کم شدن چیزی بحث کنیم !!
در مورد کلاس آموزشی هم من خودم دورهٔ آموزشی برگزار میکنم. از شرکتکنندهها هم پول اون زمانی که برای شخصشون اختصاص میدم رو میگیرم. ولی حالا یکی بیاد از من فیلم بگیره و منتشر کنه،یا محتوای دوره که خودم تدوینش کردم رو منتشر کنه، خیلی هم خوشحال میشم
این نظر شخصی شماست که دارید تحمیلش میکنید ! یکی دیگ میگ من درس دادم فلانی زحمت منو با نشر رایگان فیلمی که ازم گرفته تباه کرده چون من بهش نگفتم حق داره که ازم فیلم بگیره و نشر بده !
اون ادمی هم که درس میده حق انتخاب داره !
مگه به خاطر ما زحمت کشیده؟ علم و دانش همیشه به صورت رایگان و آزاد توزیع میشده و باید همینطور بمونه. کسی که بخواد آزادی رو از دانش بگیره، جرثومهٔ فساده. همونطور که گفتم،میتونه هزینهٔ زمانی که برای اون شخص گذاشته رو بگیره، در صورتی که قبلش،باهاش توافق کرده باشه
کسی هم نگفته بخاطر شما زحمت کشیده ! اتفاقا برای خودش زحمت کشیده ولی این موضوع بحث نیست !
حواستون هم به حرفام نیست انگاری !
گفتم بابت آموزشش پول میخواد نه فروش علم ! اگر منظورتون از رایگان بودن علم همگانی بودنش هست اره !
اما طرف هم حق داره پول وقتی که میزاره رو بگیره و حق داره که بگه از من فیلم نگیرید ! نمیخوام تصویرم یا صدام ضبط شه ! صدای خودشه !
خب من میرم یاد میگیرم بعد رایگان به بقیه یاد میدم ! این میشه نشر رایگان علم ! بقول خودتون طرف میتونه پول وقتشو بگیره پس خودتون بطور غیر مستقیم حرفم رو تایید کردید ! چون اصلا مسئله فروش علم نیست ! مسئله وقت طرفه و شما موضوع رو کلا اشتباه متوجه شدی ! نتیجتا برداشت و دیدگاهتون هم اشتباهه !
فلاسفهٔ اخلاق. با استدلال اخلاقیای که چند صفحهاست دارم سعی میکنم بگم، ولی جوری شستوشوی مغزی شدید که چیزی به این روشنی رو هم نمیبینید
اقا اسمشونو بگو ! منابعتونو بگید !
نباید بدونم استدلالشون چیه یا چطور استدلال کردن ؟! شما که هرچی گفتید رو با دلیل نقد کردم !
شما هم مثل بعضیا هستید که میگن هرکی طرف ما نباشه بده و ما خوبیم !!
دلیل بیارید و منطقی با برهان ثابت کنید و نه با جدل یا خطابه ! کسی که حرفش درست باشه از چالش ها نمیترسه ! و روی بقیه بیخودی برچسب نمیزنه !
بله. ولی هر چیز ارزشمندی، کالا نیست. مهر مادری بسیار ارزشمنده، ولی شما نمیتونید برید تو بازار مهر مادری بخرید. نه به این خاطر که خیلی گرونه، چون اتّفاقاً کالاسازی، ارزش هرچیزی رو به شدّت پایین میآره.
چه ربطی داره ؟!!!!
ما درباره فروش مهر مادر چیزی نگفتیم ! منظور ما از محتوا و تعریفمون از اون مشخصه !
محتوا مثل علم ! که البته گفتیم فروش علم منظور دستمزد اموزگار بوده نه قیمت خود علم !
در بالا گفتم. این یه انتخاب نیست. یه اجباره و به همین علت، هر شکلی از اون محکوم و ضدبشریه! مثل اینه که من بگم هرکسی میخواد از گنو/لینوکس استفاده کنه، مجبوره بیاد از من تعریف کنه و بگه چهقدر آدم خوبیم. ممکنه چند نفر هم واقعاً نظرشون این باشه که من آدم خوبیم،ولی وقتی اون اجبار وجود داره، حرف اون چند نفر هم هیچ ارزشی نداره و برای داشتن جامعهٔ سالم، باید من و قانونم از بین بریم
اجبار ... شما میگی فروش امتیاز اجباره نه حق !
درحالی که شما داری به شخص دیگری زور میگی که باید بابت فیلمی که ساختی پول نگیری ! خیلی جالبه !
دلیلی هم نمیشه که پولش رو بدیم. شما اگه دوست داری پولش رو بدی، بده. ولی به یه مفتخور زورگیر کلّاش نده. شماره کارت خالق اثر رو بگیر و مستقیم به خودش بده
این دلیل رو در دفاع از شما آوردن و دلیلی برای پول ندادن بود ! پس از اول دلیلی برای پول دادن نبوده !
بحث دوست داشتن نیست اصلا ! بحث درست و غلطه ! که داریم با دلیل و منطق بررسی میکنیم که آیا فروش حق امتیاز درسته یا غلط ! همین !
مشخصا اگر میخوایم بحث کنیم باید درباره اصل موضوع بحث کنیم و حاشیه نریم !
پس درباره علت اشتباه بودن حق امتیاز دلیل هاتون رو یکجا و کامل بگید ! اینجوری بحث از چند موضوعی بودن و متمرکز نبودن خارج میشه و میتونیم دقیق تر حرف بزنیم ! وگرنه که وقت زیادی میگیره و ممکنه نتیجه هم حاصل نشه !
اگر دلیلاتون منطقی باشه مرض که ندارم تعصبی برخورد کنم !