0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
این عادیه توی OpenBox از GDM استفاده میکنید؟
نقلقول از: Reza Hosseinzadeh در 21 دی 1400، 04:20 بظاین عادیه توی OpenBox از GDM استفاده میکنید؟واقعا !؟GDM چیه ؟ من خیلی بلد نیستم اینچیزارو
خب گذاشتم رو lightDM و پشیمون شدم !اوپن باکس درست شد ولیالان ستینگ توی گنوم بالا نمیاد و بخاطر بعضی دست کاری هام تا توی ستینگ نروم ، صدا به باندای لپ تاپ وصل نمیشه !چطور برش گردونم روی GDM ؟
sudo dpkg-reconfigure gdm3
نقلقول از: mamadism در 23 دی 1400، 10:26 قظخب گذاشتم رو lightDM و پشیمون شدم !اوپن باکس درست شد ولیالان ستینگ توی گنوم بالا نمیاد و بخاطر بعضی دست کاری هام تا توی ستینگ نروم ، صدا به باندای لپ تاپ وصل نمیشه !چطور برش گردونم روی GDM ؟آها از گنوم هم استفاده میکنید؟ اگر میگفتید LightDM رو پیشنهاد نمیدادم
نقلقول از: Reza Hosseinzadeh در 23 دی 1400، 11:25 قظنقلقول از: mamadism در 23 دی 1400، 10:26 قظخب گذاشتم رو lightDM و پشیمون شدم !اوپن باکس درست شد ولیالان ستینگ توی گنوم بالا نمیاد و بخاطر بعضی دست کاری هام تا توی ستینگ نروم ، صدا به باندای لپ تاپ وصل نمیشه !چطور برش گردونم روی GDM ؟آها از گنوم هم استفاده میکنید؟ اگر میگفتید LightDM رو پیشنهاد نمیدادم نه اتفاقا خوب شد چنتا چیز جدید یاد گرفتماز همگی ممنونم
خب الان ستینگ بالا نمیاد چیکار کنم ؟ کلا پریده
امتحان کردم نشداوپن باکس مهم نیست فقط کنوم درست بشهفکر کنم دیگ باید یا گنوم رو دوباره نصب کنم