سلام دوستان.
راستش چند روز پیش بعد از شرکت در همایش لینوکس در اصفهان تصمیم گرفتم برای اولین بار لینوکس رو نصب کنم و یه تستی بزنم.خوب اول با partion magic یه 10 گیگ فضا از یکی از درایو هام کندم و لینوکس مینت 9 رو نصب کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد.بعد از نصب یکی دوباری هم ری استارت کردم و وارد مینت شدم.
اما...
زمانی که خواستم از تو صفحه ی گراب وارد یکی از ویندوز هام بشم با ارور disk read مواجه شدم.من قبل از نصب مینت دو تا xp و یه 7 داشتم اما بعد از نصب مینت دیگه تو هیچ کدومشون نمیره و به محض ورود به هر کدوم error disk read رو مشاهده می کنم.
من اولین بارمه که با لینوکس کار می کنم و اصلا نتونستم باهاش کانکت شم بنابر این برای کانکت شدن مجبور شدم با cd ویندوز boot رو repair کنم.الان می تونم وارد همه ی ویندوز هام بشم(طبیعتا وارد مینت نمی تونم بشم) اما مشکل اینه که الان تو ویندوز اصلا یکی از درایو هام دیگه شناخته نمی شه(یعنی انگار وجود نداره) و وقتی هم partion majic رو باز می کنم کل هارد رو پارتیشن بندی نشده نشون می ده و ارور bad partion table می ده.(این در حالیه که همه ی درایو ها در مینت سالم بود و در ویندوز ها هم فقط یکی از درایوها وجود نداره)؟

والا من که دیگه هر کاری می تونستم کردم ولی نتونستم مشکل رو حل کنم.
](https://forum.ubuntu-ir.org/Smileys/default/eusa_wall.gif)
حالا اولین سوال این که هاردم رو چی کار کنم تا این مشکل حل بشه؟
و دومین سوال هم این که این مشکل چرا به وجود اومده و آیا بوت نشدن ویندوز ها تو گراب به همین مشکل بر می گرده یا علت دیگه ای داره؟