انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک: عدم بوت ویندوزها درگراب و ایجاد شدن مشکل برای هارد دیسک پس از نصب مینت 9  (دفعات بازدید: 3583 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hrh_fourtyseven

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام دوستان.
راستش چند روز پیش بعد از شرکت در همایش لینوکس در اصفهان تصمیم گرفتم برای اولین بار لینوکس رو نصب کنم و یه تستی بزنم.خوب اول با partion magic یه 10 گیگ فضا از یکی از درایو هام کندم و لینوکس مینت 9 رو نصب کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد.بعد از نصب یکی دوباری هم ری استارت کردم و وارد مینت شدم.
اما...
زمانی که خواستم از تو صفحه ی گراب وارد یکی از ویندوز هام بشم با ارور disk read مواجه شدم.من قبل از نصب مینت دو تا xp و یه 7 داشتم اما بعد از نصب مینت دیگه تو هیچ کدومشون نمیره و به محض ورود به هر کدوم error disk read رو مشاهده می کنم.
من اولین بارمه که با لینوکس کار می کنم و اصلا نتونستم باهاش کانکت شم بنابر این برای کانکت شدن مجبور شدم با cd ویندوز boot رو repair کنم.الان می تونم وارد همه ی ویندوز هام بشم(طبیعتا وارد مینت نمی تونم بشم) اما مشکل اینه که الان تو ویندوز اصلا یکی از درایو هام دیگه شناخته نمی شه(یعنی انگار وجود نداره) و وقتی هم partion majic رو باز می کنم کل هارد رو پارتیشن بندی نشده نشون می ده و ارور bad partion table می ده.(این در حالیه که همه ی درایو ها در مینت سالم بود و در ویندوز ها هم فقط یکی از درایوها وجود نداره)؟ ???

والا من که دیگه هر کاری می تونستم کردم ولی نتونستم مشکل رو حل کنم. ](*,)
حالا اولین سوال این که هاردم رو چی کار کنم تا این مشکل حل بشه؟
و دومین سوال هم این که این مشکل چرا به وجود اومده و آیا بوت نشدن ویندوز ها تو گراب به همین مشکل بر می گرده یا علت دیگه ای داره؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
برنامه پارتبیشن مجیک دیگه خیلی قدیمیه از یه برنامه جدید تر استفاده کنید
شاید نتونه پارتیشن تیبل مربوط به پارتیشن های مینت رو درک کنه اونوقت به شما اینجوری میگه
یه برنامه جدید تر استفاده کنید و یا از طریق راست کلیک روی Computer و زدن Manage > storage پارتیشنهاتون رو بررسی کنید
هر اقدامی در مرحله بالا در همان لحظه اجرا میشه
یعنی اگه یه پارتیشن رو پاک کردی دیگه منتظر تائید و apply نمیمونه و باید غزل خداحافظی رو بخونی
پس دقت کن
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
پاسخ به: کمک: عدم بوت ویندوزها درگراب و ایجاد
« پاسخ #2 : 27 شهریور 1389، 04:14 ب‌ظ »
دوست عزیز سلام من زیاد بلد نیستم اما کلی با گراب و پارتیشن سرو کله زدم
امید وارم این به دردت بخوره

از هیچ برنامه ای استفاده نکن اگر به ویندوز دسترسی داری تو DISK Management هر پارتیشن بندی که خواستی انجام بده اگر هم نتونسی
یا به ایروری برخورد کردی با بوت مینت وارد محیط مینت شو و اقدام به نصب کن تو قسمت پارتیشن بندی پارتیشن مورد نظرتو انتخواب کن
(اول ویندوز نصب کن بعد لینوکس) اگر هم بعدا خواستی ویندوز عوض کنی این رو حتما بخون:

http://wiki.ubuntu.ir/Grub2Howto/Recover?highlight=%28grub%29
امید وارم به دردت بخوره

آفلاین hrh_fourtyseven

• Newbie
  • *
ممنون از پاسخ دوستان.
ولی فکر کنم منظور من رو درست متوجه نشدید.
اصلا مشکل من الان پارتیشن مجیک نیست.
مشکل اینه که یکی از درایوهای ntfs من تو ویندوزها وجود نداره(در حالی که تو خود مینت هست و مشکلی هم نداره)
و مشکل دوم هم بوت نشدن ویندوزهها از تو گراب هست که خودم احتمال می دم به خاطر خرابی partion table باشه.
برای رفع این دو تا مشکل راهنمایی کنید لطفا.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
پاسخ به: کمک: عدم بوت ویندوزها درگراب و ایجاد
« پاسخ #4 : 27 شهریور 1389، 06:50 ب‌ظ »
تو ی گراب می تونی ویندوز زو انتخاب کنی یا اصلا اسمشون هم وجود نداره؟؟
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم داریو ntfs رو ویندوز نمی خونه  ویندوزت خراب شده باشه

***   استاد همه رو گفت   ***

||                                              ||‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                          ‌‌||
           ||                                              ||                                          ||
           V                                           V                                               V
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1389، 01:38 ق‌ظ توسط iman23 »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
همونجوری که خودت گفتی می تونه عیب از پارتیشن تیبل اون پارتیشن باشه
اگه فضای لازم برای انتقالش رو داری از توی لینوکس اطلاعات داخلش رو به یکی دیگه از درایو هات انتقال بده ( جهت اطمینان ) و از طریق Manage > storage یا همون Gparted لینوکس از نو فرمتش کن
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین hrh_fourtyseven

• Newbie
  • *
ممنون دوستان .
باشه یه فرمتی می کنم ببنیم چی می شه.