اتفاقا این که بدرد نمی خوره نظر شماست. توی اکثر سایت ها بزنید بهترین ادیتور برای برنامه نویسی vscode هم توش هست.
بله. نظر منه و خب نظر کسی که نزدیک بیست ساله برنامهنویسه، احتمالاً درجهٔ بالاتری از اعتبار داره نسبت به نظر نویسندههای این پایگاههای وبی که پول میگیرن و هرچیزی مینویسن.
ویم هم جزء بهترین ها هست ولی مشکلش اینه که پیش فرض به هیچ دردی نمی خوره و باید یک هفته آدم خودشو درگیر کنه ببینه چه افزونه ای برای چه کاری مناسبه بعد بره یادش بگیره و عادت کنه و ...
یک هفته اصلاً زمان زیادی نیست برای کسی که میخواد سی چهل سال کارش رو راحتتر کنه. راستش حتا یک سال هم زیاد نیست! من اگه ده ساعت وقت داشته باشم که یه درخت رو قطع کنم، یک ساعت نخستش رو برای این میذارم که تبرم رو تیز کنم. چون اینجوری کارم به جای ده ساعت، توی سه ساعت انجام میشه.
بله. اگه قراره فقط یه hello world بنویسیم، نیازی به یاد گرفتن ویم نیست. با همون notepad ویندوز هم میشه کد نوشت!
تازه با موس هم رابطه خوبی نداره که اینها عیب بزرگن!
یک این که ویم هیچ مشکلی با موشی ندارهو برای افرادی که میخوان، در دسترسه. ولی مهمتر از اون، این که کسی که برنامه مینویسه، دستش روی صفحهکلیده! چرا باید دستش رو بلند کنه، ببره اونطرف روی موشی، حالت دستش رو عوض کنه و یه شی رو بگیره و تکونش بده، بعد دو باره اون رو ول کنه، دستش رو بلند کنه، بیاره رو صفحهکلید و ادامه بده. موشی در برنامهنویسی به هیچ دردی نمیخوره.
ویرایشگر atom ولی تو مخازن هست. vscode خیلی از atom بهتره من قابلیت زیادی توی atom ندیدم. افزونه های کاربردی هم نداره.
در کدوم توزیع؟ توزیع خوبی نیست. ازش استفاده نکنید.