انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب مودم Dlink dsl-200 در اوبونتو  (دفعات بازدید: 5300 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Silence

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
نصب مودم Dlink dsl-200 در اوبونتو
« : 27 شهریور 1389، 04:21 ب‌ظ »
سلام دوستان
من چند روزیه که دارم با اوبونتو کار میکنم ولی هنوز موفق نشدم مودمم رو نصب کنم و از بخت بد من مودمم جز مودم های دی لینک و از نوع usb هست که این طور که فهمیدم با اوبونتو خیلی مشکل داره. انجمن و ویکی رو زیرورو کردم و به چندین تاپیک مختلف برخوردم ولی هیچ کدومشون جواب ندادن روی مدل من !
بیشترین آموزش ها مربوط بود به مدل ADSL D-Link DSL-200/RU Generation III در حالی که مدل من فقط dsl-200 خالی هست ایم عکسی از مودم :

حالا از دوستان اگه کسی مودمش مثل منه و تونسته نصبش کنه ممنون میشم راهنماییم کنه چون خودتونم می دونید کامپیوتر بدون اینترنت یعنی هیچ  ](*,)

آفلاین Silence

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: نصب مودم Dlink dsl-200 در اوبونتو
« پاسخ #1 : 28 شهریور 1389، 04:25 ب‌ظ »
آقا امروز فهمیدم ADSL D-Link DSL-200/RU Generation III در واقع همون مودم منه و برای نصبش این مراحلو طی کردم :
اول این فایلو (http://eciadsl.flashtux.org/download/debian/etch/eciadsl-usermode_0.12-1_i386.deb) دانلود کرددم و توی اوبونتو نصبش کردم بعد دستور eciadsl-config-tk  رو اجرا کردم و تنظیماتو انجام دادم و در آخر دستور eciadsl-start رو اجرا کردم ولی با این مواجه شدم ! :

کسی میدونه مشکل چیه ؟  :'(

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #2 : 28 شهریور 1389، 05:07 ب‌ظ »
یه باگ هست که از وسط 9.10 تشریف آورده. بخاطر آپ دیت های کرنل هست. انجمن رو بهتر کاوش می کردید من دربارش خیلی تاپیک زدم.
باگ توی این آدرس ثبت شده:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/573501
و می بینید که هنوز کسی فکری براش نکرده.سه تا راه حل هست که می شه انجام داد:
کامپایل کرنل زیر  2.6.27.53 که اصلا به شما پیشنهاد نمی کنم : نیاز به اطلاعات خیلی زیادی از کامپایل کردن و سیستم و مختصات سخت افزاری سیستمتون. فقط گیج خواهید شد و اذیت می شید.
عوض کردن مودم. این تنها راهیه که موکدا به شما پیشنهاد می شه. کلا مودم های USB نسل منقرض شده مودم ها هستن که فقط توی سولدونی ایران پیدا می شن!
سوئیچ به 9.04 که باز هم با وجود نصب شدن اذیتتون می کنه
تعریف یه مودول برای کرنل که باز هم ... !
من روی یکی از سیستم هام دارم از این مودم استفاده می کنم و اذیتم هم نمی کنه ولی کار با اون و راه انداختنش نیاز به یکم اطلاعات فنی بیشتر داره ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Silence

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 28 شهریور 1389، 05:17 ب‌ظ »
یه مودم lan بگیرم حله ؟ میشه یه نمونه مودم خوب معرفی کنید ؟ البته ارزون هم باشه :D

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #4 : 28 شهریور 1389، 05:24 ب‌ظ »
مودم هائی که با کابل شبکه به رایانه متصل می شوند عموما بطور خودکار و بدون نیاز به نصب درایور توسط لینوکس شناخته می شوند ولی باز هم برای خرید با دوستان متخصص تر اینکار توی فروم مشاوره نمایید ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Silence

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 28 شهریور 1389، 05:32 ب‌ظ »
خیلی خیلی ممنون و متشکر :X