ویرایش : شک داشتم اینجا موضوع رو ایجاد کنم یا کافه اوبونتو ! اگه فک میکنین جاش تو کافه مناسب تره انتقالش بدین اونجا ناظرین عزیز !
سلام دوستان ! جدیدا یه بازی حدس واژه ( خوب و سرگرم کننده که نهایت چند دقیقه در روز از شما وقت بگیره ) اینترنت رو تسخیر کرده ( که در عرض دو ماه کاربرانش از ۹۰ نفر ب ۳۰۰ هزار نفر رسیده ) و ( بخاطر قابلیت به اشتراک گذاری نتیجه بازی ) در شبکه های اجتماعی ( بخصوص توییتر ) بسیار ترند شده که واقعا نتونستم شما رو هم بهش معتاد نکنم ( شاید هم زود تر از من معتادش شده باشین ) ! توضیحات کامل رو میدم که دیگه نیاز نباشه جستجو کنین !
بازی وردل یه بازی حدس واژست که توسط یه برنامه نویس خلاق اهل نیویورک در پاییز سال گذشته طراحی شده ب اسم جاش واردل ( اسم بازی هم نتیجه ی تغییر خلاقانه در نام خانوادگی ایشون هست ! ) با هدف تقویت ذهن ( و برای ما گسترش دایره واژگان انگلیسی )
شما ۶ شانس دارین برای حدس یه واژه ۵ حرفی که بصورت تصادفی از بین ۲۵۰۰ کلمه گلچین شده ( میون ۱۲ هزار واژه ۵ حرفی ای که در زبان انگلیسی وجود داره ) انتخاب شده ، با هر تلاش رنگ ها بهتون میگن ک چقدر نزدیک شدین به واژه منتخب ! وقتی حروفی به رنگ خاکستری در بیان بدین معنیه که کاراکتر مورد نظر در واژه منتخب وجود نداره و سعی کنین در تلاش های بعدی از این حروف استفاده نکنین ، ب رنگ زرد در بیان یعنی کاراکتر مورد نظر در واژه منتخب وجود داره اما در موقعیت اشتباه ! و در انتها رنگ سبز هم نشون دهنده اینه که حرف مورد نظر در واژه وجود داره و در مکان درست هم قرار گرفته !
به عبارتی ۵ بار اجازه اشتباه کردن دارید و در تلاش ششم باید واژه درست رو حدس بزنید ! ب منظور بی مزه نشدن بازی و تشنه نگه داشتن کاربران ، روزی یک واژه در دسترس قرار میگیره برای بازی ! نسخه اصلی بازی در سطح وب قرار داره که برای تمامی پلتفرم ها در دسترس باشه ! به جز آدرسی که پایین تر قرار میدم نسخه دیگه ای وجود نداره و بقیه کلون های این بازی جذابن !
خلاصه که خوشحال میشم اگه دوست داشتین نتیجه هر روز بازیتونو ( ترجیحا نتیجه واقعی که خودتونو به چالش کشیدین و محک زدین اطلاعاتتون رو ، ن نتیجه ساختگی بعد از پاک کردن کش سایت و دوباره بازی کردن ! ) اینجا با بقیه به اشتراک بزارین و ی فضای رقابتی سالم ایجاد کنین ! در ضمن لطف کنین واژه رو لو ندین تا بازی اون روز برای بقیه عزیزان اسپویل نشه ! هر روز پاسخ بازی روز پیشین رو خودم اینجا میزارم ! هر چند در انتهای بازی جواب بازی برای کاربر نمایش داده میشه !
ورود به سایت بازی !