0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من دبیان کی دی ای دارم وقتی مثلا توی گیمپ سایز تصویر رو وارد میکنم اگه عدد. رو تا ته پاک کنم و دوباره به پاک کردن ادامه بدم بوغ میزنه
عادی نیست چون فقط توی آرچ و آرچ بیس ها اینجوریه (دبیان هم فکر کنم باشه).دیگه توی محیط گرافیکی این بوق توی ذوق می زنه. من توی ویندوز ایکس پی وقتی درایور کارت صدا نصب نبود این ارور رو میداد.
/etc/inputrc
نقلقول از: Mehr32 در 10 بهمن 1400، 07:11 بظمن دبیان کی دی ای دارم وقتی مثلا توی گیمپ سایز تصویر رو وارد میکنم اگه عدد. رو تا ته پاک کنم و دوباره به پاک کردن ادامه بدم بوق میزنه * بوقچقدر دلم میخواست یک روز اینکارو با شما بکنم 😅😅😅
من دبیان کی دی ای دارم وقتی مثلا توی گیمپ سایز تصویر رو وارد میکنم اگه عدد. رو تا ته پاک کنم و دوباره به پاک کردن ادامه بدم بوق میزنه
نقلقول از: / sudo rm -rf در 10 بهمن 1400، 08:14 بظنقلقول از: Mehr32 در 10 بهمن 1400، 07:11 بظمن دبیان کی دی ای دارم وقتی مثلا توی گیمپ سایز تصویر رو وارد میکنم اگه عدد. رو تا ته پاک کنم و دوباره به پاک کردن ادامه بدم بوق میزنه * بوقچقدر دلم میخواست یک روز اینکارو با شما بکنم 😅😅😅یاد مرغ افتادم کدوم کار ها رو ؟
نقلقول از: Mehr32 در 11 بهمن 1400، 05:45 بظنقلقول از: / sudo rm -rf در 10 بهمن 1400، 08:14 بظنقلقول از: Mehr32 در 10 بهمن 1400، 07:11 بظمن دبیان کی دی ای دارم وقتی مثلا توی گیمپ سایز تصویر رو وارد میکنم اگه عدد. رو تا ته پاک کنم و دوباره به پاک کردن ادامه بدم بوق میزنه * بوقچقدر دلم میخواست یک روز اینکارو با شما بکنم 😅😅😅یاد مرغ افتادم کدوم کار ها رو ؟تصحیح غلط املایی بقیه !
انسان جایز الخطاست
نقلقول از: Mehr32 در 11 بهمن 1400، 07:43 بظ انسان جایز الخطاست*ممکن الخطا