سلام
چند سال پیش که اوبونتو ۱۹.۰۴ رو نصب کرده بودم درایور انحصاری انویدیا رو نصب نکرده بودم اون وقت اصلا نمی دونستم درایور چیه انویدیا چیه تا اینکه بعد از چند وقت به طور ناگهانی مانیتور چیزی رو نشون نمی داد انگار که خاموش شده باشه. هر چی که صبر کردم درست نشد مجبور شدم ریستارت کنم این دفعه وقتی که POST SCREEN رو نشون می داد دوباره همون طور میشد چند بار امتحان کردم ولی مشکل همچنان پابرجا بود مجبور شدم که کامپیوتر رو به یک تعمیرکار نشون بدم. بعد از اینکه بررسی کرد گفت که مشکل از کارت گرافیکه انگار که خراب شده و ...
بعد از مدتی که تعمیر شد با اینکه دیگه اون نسخه از اوبونتو پشتیبانی نمیشد اون رو نصب کردم این دفعه دنبال داه حلی برای نصب درایور انویدیا پیدا کردم و پس از کلی آزمون و خطا بالاخره موفق شدم بعد از اون دیگه همیشه درایور انحصاری رو نصب می کردم تا الآن هنوز نصبش نکردم.
به نظرتون چرا همچین مشکلی پیش اومد؟ الان بهتره که درایور انحصاری نصب کنم یا نه؟ و اینکه درایور آزاد بروز میشه و مشکلاتش حل میشه یا نه؟
گرافیک انویدیا: nvidia geforce gt 710
در حال حاضر پشتیبانی gt 710 در راه انداز آزاد بهتر از راه انداز انحصاری هست چون:
۱- هنوز توسط راه انداز آزاد پشتیبانی میشه اما راه انداز انحصاری پشتیبانی اش همین سال قبل تموم شد
۲- اکثر ویژگی ها با راه انداز آزاد به درستی کار میکنند از جمله:
تنظیم کردن فرکانس حافظه و هسته های کارت گرافیک (این به این معنی است که میتوانید از حداکثر توان کارت گرافیک خود استفاده کنید)
میتوانید از قدرت کارت گرافیکتون برای رمزگشایی محتوایی ویدیویی استفاده کنید که کمتر به پردازنده فشار بیاد
PRIME و استاندارد های متنباز به درستی کار میکنند (البته باید بکنند و ممکن هست که نکنند :/ باید خودتون بررسی کنید که برای شما کار میکنه یا نه)