0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
بعضی از برنامه های screen recorder وقتی شروع به فیلمبرداری از صفحه می کنید ناپدید میشن تا مزاحم شما نشن. این فایل ها داخل چه پوشه ای ایجاد میشه؟ kazam رو داخل ترمینال اجرا کنید و شروع به فیلمبرداری کنید اگه لاگی دیدید اینجا بذارید.
➜ ~ kazam WARNING Kazam - Failed to correctly detect operating system.--------------------------------------------------------------------➜ ~ kazam --debugWARNING Kazam - Failed to correctly detect operating system.DEBUG Kazam - Starting ...DEBUG Kazam - Running on: Ubuntu 12.10DEBUG Kazam - Kazam version: 1.4.5 NCC-80102DEBUG Kazam - Getting existing instance ...DEBUG Kazam - Showing main window ...---------------------------------------------------------------------➜ ~
نقلقول از: behDev در 12 بهمن 1400، 10:26 قظبعضی از برنامه های screen recorder وقتی شروع به فیلمبرداری از صفحه می کنید ناپدید میشن تا مزاحم شما نشن. این فایل ها داخل چه پوشه ای ایجاد میشه؟ kazam رو داخل ترمینال اجرا کنید و شروع به فیلمبرداری کنید اگه لاگی دیدید اینجا بذارید.کد: [انتخاب]➜ ~ kazam WARNING Kazam - Failed to correctly detect operating system.--------------------------------------------------------------------➜ ~ kazam --debugWARNING Kazam - Failed to correctly detect operating system.DEBUG Kazam - Starting ...DEBUG Kazam - Running on: Ubuntu 12.10DEBUG Kazam - Kazam version: 1.4.5 NCC-80102DEBUG Kazam - Getting existing instance ...DEBUG Kazam - Showing main window ...---------------------------------------------------------------------➜ ~ کلا برنامه متوقف میشه / پوشه Videos
از اوبونتو استفاده نمیکنم . الان نصب کردم
نقلقولمن الان به لاگتون دقت بیشتری کردم، اوبونتو هست، ولی چرا ۲۱.۱۰؟!
من الان به لاگتون دقت بیشتری کردم، اوبونتو هست، ولی چرا ۲۱.۱۰؟!
دایرکتوری.config .cache رو پاک کردم درست شد