سلام من چندین بار اوبونتو رو داخل سیستمم نصب کردم اما بعد از هر بار نصب کردن وقتی ب اینترنت وصل میشم فضای خالیه یکی از درایو ها ب سرعت پر میشه ب طوری که در عرض یک دقیقه حجمی معادل ۳ یا ۴ گیگ بدون دلیل پر میشه، البته وقتی تقریبا دو یا سه ساعت از روشن بودن سیستم میگذره و تازه ب وایفای متصل میشم مشکلی پیش نمیاد
در ضمن اوبونتو رو کنار ویندوز نصب کردم و با فلش های مختلف هم نصبش رو امتحان کردم تا از ویروسی نبودن مطمئن باشم
کسی راه حلی برای این موضوع به نظرش میرسه؟
فکر کنم مشکل از این هست که گزارشهای زیادی تولید میشه و اون گزارشها، حجم اشغال میکنند. سختافزار مشکلی نداره؟ اگه یه سری اطلاعات درباره سختافزار بدید، احتمالا میشه بهتر کمک کرد.
فعلا خروجی دستور lspci رو بفرستید. برای اینکار، یه ترمینال باز کنید. توی اکثر توزیعها، کلیدهای ctrl + alt + t یه میانبر برای باز کردن ترمینال هست.
بعد که ترمینال رو باز کردید، دستور lspci رو وارد کنید و بعد کلید Enter رو فشار بدید. یه سری خروجی به شما میده. اون خروجیها رو اینجا قرار بدید.
برای کپی کردن متن توی ترمینال، از کلیدهای ctrl + shift + v استفاده کنید. برای کپی کردن متن انتخاب شده از ترمینال، کلیدهای ctrl + shift + c استفاده میشن.
موقع فرستادن خروجی دستورات، نوشتن دستورات و چیزهایی شبیه این، از تگ کد استفاده کنید تا خروجی درست نمایش داده بشه.
بدای اینکار، موقع نوشتن ارسال توی انجمن، از بین کلیدهای بالایی، اونی که علامت # داره رو فشار بدید تا یه تگ کد اضافه بشه. خروجیهای مورد نظر رو بین اون تگ قرار بدید.
از قابلیت پیشنمایش استفاده کنید تا ببینید خروجی تقریبا چجوری توی انجمن نمایش داده میشه.