0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
هرد الان قابل اجرا و استفاده است میتونید دبیان گنو هرد رو تنصب کنید
چرا اینقدر ساختن کرنل هرد طول کشیده ؟
نقلقول از: Mehr32 در 20 بهمن 1400، 11:12 قظهرد الان قابل اجرا و استفاده است میتونید دبیان گنو هرد رو تنصب کنیددرایور داره مگه؟ مخصوصا گرافیک؟ رو همین لینوکسشم درایور درست درمون پیدا نمیشه چه برسه به هرد.
نقلقول از: / sudo rm -rf در 20 بهمن 1400، 08:32 قظچرا اینقدر ساختن کرنل هرد طول کشیده ؟ چون جزو اولویتهای بنیاد نرمافزار آزاد نیست. تا سال ۲۰۱۳ که هیچکسی روش کار نمیکرده. از ۲۰۱۳ هم یک نفر در وقت آزادش روش کار میکنه.
یک نفر ؟ لینوکس جان ، ببین چیکار کردی که هرد بدبخت داره خاک میخوره ! 😁
یک نفر؟؟ یعنی از بین این همه برنامه نویس توی دنیا این یک نفر داره این کارو می کنه؟ خود ریچارد استالمن من حاضر نیست روی کرنلش کار کنه؟ پس امیدی به بودنش نیست. اگر توسعه دهنده سیستم عامل بودم حتما کمک می کردم.
نقلقول از: Mt در 20 بهمن 1400، 01:27 بظیک نفر؟؟ یعنی از بین این همه برنامه نویس توی دنیا این یک نفر داره این کارو می کنه؟ خود ریچارد استالمن من حاضر نیست روی کرنلش کار کنه؟ پس امیدی به بودنش نیست. اگر توسعه دهنده سیستم عامل بودم حتما کمک می کردم.خود لینوس هم با کلی بدبختی یه کرنل نوشت و اگه توسعه دهنده های دیگه نبودند به موفقیت نمیرسید. الان نوشتن یه کرنل مثل لینوکس تبدیل به رویا شده.
خود ریچارد استالمن من حاضر نیست روی کرنلش کار کنه؟
خب هرد قابلیت هاش بیشتره و سریع تره. الان کرنلی با قابلیت های هرد وجود داره؟ اگر اتلاف وقته چرا پروژه رو استارت زدن؟
نقلقول از: Mt در 20 بهمن 1400، 03:19 بظخب هرد قابلیت هاش بیشتره و سریع تره. الان کرنلی با قابلیت های هرد وجود داره؟ اگر اتلاف وقته چرا پروژه رو استارت زدن؟پروژه گنو و کرنلش هرد قبل لینوکس استارت خورد و وقتی کرنل لینوکس رو کرنل خوبی دریافتند تصمیم به کاهش اولویت هرد گرفتن ، ولی هنوز در دست توسعس ، هر چند با سرعت پایین ! اونجوری که شنیدم تا ۸۵ درصد تکمیل شده
نقلقول از: / sudo rm -rf در 20 بهمن 1400، 03:21 بظنقلقول از: Mt در 20 بهمن 1400، 03:19 بظخب هرد قابلیت هاش بیشتره و سریع تره. الان کرنلی با قابلیت های هرد وجود داره؟ اگر اتلاف وقته چرا پروژه رو استارت زدن؟پروژه گنو و کرنلش هرد قبل لینوکس استارت خورد و وقتی کرنل لینوکس رو کرنل خوبی دریافتند تصمیم به کاهش اولویت هرد گرفتن ، ولی هنوز در دست توسعس ، هر چند با سرعت پایین ! اونجوری که شنیدم تا ۸۵ درصد تکمیل شده عه پس اون ۱۵ درصد هم سریع تکمیلش کنن تموم شه. مگه چقدر طول می کشه؟
عه پس اون ۱۵ درصد هم سریع تکمیلش کنن تموم شه. مگه چقدر طول می کشه؟