0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
روت رو نشون میدهتوی روت اینارو دارم:Tehran bin boot etc home lib lib64 lost+found mnt opt proc root run sbin srv sys tmp usr varفکر کنم lost+found توی /home بوده، شک دارم
# locale-gen
/etc/locale.confLANG=en_US.UTF-8
/etc/vconsole.conf
/etc/X11/xorg.conf.d
برو به کد: [انتخاب]/etc/X11/xorg.conf.d ببین داخل فایل کیبورد چی نوشته
نقلقول از: SLACKER در 20 بهمن 1400، 11:12 بظبرو به کد: [انتخاب]/etc/X11/xorg.conf.d ببین داخل فایل کیبورد چی نوشتهخالیهمشکل من زبان نیست، home رو چکارش کنم؟
بنظر میاد چون کاربرم دایرکتوری home نداره نمیتونم بصورت گرافیکی وارد بشم
اون فایل تنظیم زبان رو پاک کردم، یه کاربر ساختم اما براش home ساخته نشد پس واردش نمیشد.یبار دیگه با کاربر اصلی تلاش کردم و وارد شد!! Home هم سرجاشه نمیدونم چیشد 🤷🏼♂️
چی داخل فایل نوشته بودی؟
/etc/X11/xorg.conf.d/00-keyboard.conf
Section "InputClass" Identifier "system-keyboard" MatchIsKeyboard "on" Option "XkbLayout" "cz,us" Option "XkbModel" "pc104" Option "XkbVariant" ",dvorak" Option "XkbOptions" "grp:win_space_toggle"EndSection
نقلقول از: SLACKER در 20 بهمن 1400، 11:41 بظچی داخل فایل نوشته بودی؟فایل:کد: [انتخاب]/etc/X11/xorg.conf.d/00-keyboard.confمحتوا یه همچین چیزی بودکد: [انتخاب]Section "InputClass" Identifier "system-keyboard" MatchIsKeyboard "on" Option "XkbLayout" "cz,us" Option "XkbModel" "pc104" Option "XkbVariant" ",dvorak" Option "XkbOptions" "grp:win_space_toggle"EndSection
این ۲ تا رو نباید مینوشتی Option "XkbModel" "pc104" و Option "XkbModel" "pc104"این cz فکر کنم زبان جمهوری چک باشه. اینو چرا نوشتی؟
من از qtile استفاده میکنم و برای تنظیم روشنایی و صدا باید از یسری دستور استفاده کنم.چجوری میتونم تنظیم کنم با فشردن یه کلید یه دستور اجرا بشه؟این دستور برای افزایش میزان روشنایی استفاده میشه.کد: [انتخاب]sudo brightnessctl -d "intel_backlight" set +5%میخوام جوری باشه که با فشردن کلید XF86MonBrightnessUp روشنایی زیاد بشه و ...اگر بشه بدون sudo این کارو کرد خیلی عالی میشه.
sudo brightnessctl -d "intel_backlight" set +5%
ls /sys/class/backlight